Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tele a fagyaszto lefejt...

Tele a fagyaszto lefejt tejcsivel. Mit ronthattam el, olyan fura izu es szagu?

Figyelt kérdés

tele a fagyaszto lefejt tejcsivel, mostanaban mar hozza kell nyulnom de eddig amiket kivettem mikor kiolvadt olyan hutoszekreny szaga volt es az izen is erzodott.

nem 6 honapig all el a fagyaszotban?

rendes anyatejnek gyartott zacskoban vannak,fejes utan kb 12 oraval teszem el fagyasztani.

2009. jan. 10. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit nem rontottál el. Egyébként van hűtőszekrény szagtalanító. Ha gondolod próbáld ki. Megkóstoltad a tejet?
2009. jan. 10. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is fura volt, szerintem is egy kicsit büdi a kiolvasztott tej, de ha a babád megissza, akkor semmi baja. Az én lányom úgy itta, hogy csak na!
2009. jan. 10. 14:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat megette mert ehes volt de nagyon fintorgott es jo parszor kilokte a cumit a szajabol.
2009. jan. 10. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor nem kóstoltad. Kíváncsi lettem volna milyen az íze:) Az általam kiolvasztott tej is fura szagú, főleg amit az utóbbi hónapokban fagyasztottam le. Gondolom az összetétele változott.
2009. jan. 10. 14:47
 5/9 A kérdező kommentje:
En ezt meg augusztusan fagyasztottam, megkostoltam es az ize is olyan mint a szaga,nem tudom meghatarozni de olyan mint gyerek korunkban a hutoszekreny szag volt.Legalabb is engem arra emlekeztett a legjobban.
2009. jan. 10. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia igen büdös a fagyasztott tej állítólag a vastartalma miatt van fura szaga. Nekem is szereti pedig nekem felfordul tőle a gyomrom.
2009. jan. 10. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A lefagyasztott tej felolvasztás után olyan büdös sajt szagú, de azt hiszem az ízének ugyanolyannak kellene lennie, mint a frissnek.

2009. jan. 10. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kidobáltam az összeset, mert büdösnek éreztem. Először azt hittem, hogy baj történt, mert a nyáron itt nálunk 3 napos villamos hálózat karbantartás volt, áram nuku, úgyhogy gondoltam tönkrement. De később is így jártam. Én nem is mertem adni belőle a babának. Azóta nem fagyasztok le többet.
2009. jan. 10. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Úgy tudom, a 3 hónapnál régebbi anyatejet nem elég felengedni, azt fel is kell forralni.

Egyébként, én kb 1 l anyatejet fagyasztottam le, és ment is a kukába...Olyan büdös volt,ha nem is akartam a babámnak adni...és meg sem lepődtem, hogy nem is fogadta el. Szerencsére annyi tejem volt, hogy elég volt neki a cici. Ki is tartott mellette 2 évig. :)

Üdv!

2009. jan. 11. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!