Mi lehet a baj a tejemmel?
Nem mensizel véletlenül?
Ha nem: lehet "szopási" sztrájk is. Ez ugyanúgy jellemző cicis és üveges babákra is. Ne aggódj, a lényeg, hogy ne görcsölj etetésnél. Ha most nem eszik csak 50-et, akkor majd eszik a következőnél többet, mikor éhesebb lesz.
Csak nyugi!!
Egyszer már mensistem júliusban, akkor valamivel kevesebb lett a tejcsim és tényleg nehezebben is fogadta el, de most nem emiatt van. :o(
Mitől van a szopási sztrájk? Van oka vagy csak úgy jön ez a babánál? Erről még nem is hallottam.
Sok minden okozhatja. Pl:
-fájdalom a szájüregben fogzás, sérülés, herpesz, vírusos aftózis vagy valamilyen gombás fertőzés (pl. szájpenész) miatt,
-fülgyulladás, mely nyomásérzést vagy fájdalmat okoz a babának szopás, nyelés közben,
-a szoptatási testhelyzetben a babának valami fájdalmat okoz, például oltás helye vagy sérülés,
-a baba megfázott vagy bedugult az orra, ezért szopás közben nem kap rendesen levegőt
De kitartással 2-3 nap alatt helyreáll a rend! De tényleg ne idegeskedj!! Azt megérzi, és még rosszabb lesz!
Mekkora lyuku cumit használsz? mert a barátnőméknek is ez volt a problémájuk. Váltottak a 2 es lyuku cumira és minden rendbe jött. Nem jön rendesen.
Remélem megoldódik.
Szia! Még az 1-es méretűt, ezt a tanácsot is megfogadom és holnap le is cserélem a régit 2-esre. Hátha.
Viszont most a 5órási kajcsit szinte egy az egyben beszippantotta, 1-2 sikítás volt csak. Lehet megettem valamit és tényleg a tej íze a bibi. Köszönöm az eddigi válaszokat, ha valakinek még van valami tippje szívesen fogadom. Előbb utóbb valami csak beválik.
ÁÁ, tutira nem vagyok terhes. Augusztusban voltam kontrollon is a nődokinál, mondta is, hogy nem biztos, hogy rendszeresen meg fog jönni szoptatás alatt. Szóval ez nem lehet.
Viszont még mindig nem oldódott meg a probléma. Ma elmentünk az orvoshoz a picivel, de sajnos már csak a védőnénit találtuk ott. Ő azt mondta a hízása rendben van, ha nem eszik 1x az nem baj, ha utána sem az sem baj, majd eszik, ha éhes. Namármost az előbb éhes volt. Amit megevett azt ki is hányta egy az egyben. Úgyhogy holnap ismét doki. Én meg tiszta ideg vagyok. :'(
Nem a foga jön véletlenül?
Az enyém 14 hetes és majd lenyeli a kezét, rágja és egyre fehérebb az ínye.
És ez meg 10 hetes korától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!