Hogyan lehet ismet jo alakom szoptatas alatt? (lennt)
Szia!
Egy cipőben járunk. :)
Én is szoptatok még,de mégis szeretném visszanyerni az alakomat.168 cm vagyok és 48 kiló voltam szülés előtt.
Most ujra ennyi vagyok,de a babaháj a hasamon,illetve a fenekemen meg a combomon még mindig megvan.
Én itthon szoktam szobabiciklizni,az szépen formálja a combomat.A fenekemet lépcsőzéssel formálom,komolyan, a 3.-on lakunk,és csak sétálni szoktam fel-le,ez is segít.
A hasamra meg csak felüléseket szoktam csinálni.
Szépen haladok,lassan ujra a régi leszek,
feszes testtel. :D
Arra azonban vigyázz,hogy ne legyen izomlázad,mert attól más izű lehet a tejed,és ne erőltesd meg magad a mozgással,csak fokozatosan!
Sok sikert! :)
A szoptatás baromira nem függ attól, mennyit eszel, persze koplalni nem szabad, de ésszerű diétát nyugodtan lehet. A tej termelése a szoptatás gyakoriságától függ, nem attól, mennyit eszel. Sportolni, mozogni is nyugodtan lehet szoptatás mellett, arra kell csak vigyázni, hogy kényelmes sportmelltartót viselj.
Harmadik gyerkőcöt szoptatom, most 8 hónapos, edzek rendszeresen, versenyre készülök, nincs gond a tejjel, a nagyoknál sem volt soha.
Szoptass igény szerint, akkor elég tejed lesz, az egészséges és tartós fogyást meg amúgy sem koplalással, hanem mozgással érheted el.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!