Másnak is azzal telik a fél napja, hogy azon agyal, melyik mellből szoptatott utoljára? Van valami jó tipp, hogy megjegyezzem?
Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatok, összefolynak a szopik, és ha kétszer rakom rá ugynarra, esélyesen begyullad. De már úgy unom, hogy állandóan ezen gondolkozom, hogy nehogy elrontsam. :S Valami jó tipp?2013. márc. 6. 16:06
1/20 anonim válasza:
Én vicces voltam, mert jegyzeteltem. :)
Barátnőmnek egyszerűbb volt a módszere, ő egy karkötőt cserélgetett a két kezén, aszerint, hogy melyik mellből szoptatott utoljára.
2/20 anonim válasza:
Egy ismerősöm hajgumit tett arra a csuklójára , amelyikből éppen szoptatott. Mindig szopi előtt cserélte át a másikra, így tudta melyik a soros.
3/20 anonim válasza:
Hajgumiztam én is... :) pontosan..
4/20 anonim válasza:
Én felírtam egy füzetbe. Azt is, hogy mikor evett és azt is hogy mennyit. Most is így van a hozzátáplálásnál. Én soha nem tudom fejből, hogy mikor evett a gyerek, mert elég fáradt vagyok.
5/20 anonim válasza:
Bocsi:D DE jo olvasni, hogy nem csak en vagyok ilkyen, nekem is sokat kell gondolkodnom, altalaban telefonalok szoptatas kozben es visszeemlekszem , hogy az agy melyik feleben fekudtem( fekve szoptatok) onnan tudom meg, hoigy melyikbol szopott!
7/20 anonim válasza:
Épp fekszek és a melleimet tapizom h melyikböl szopizott utoljára :) én a gyürümet gondoltam cserélgetni csak még megvannak dagadva kicsit az ujjaim.
8/20 anonim válasza:
Általában szoktam emlékezni,ha nem, akkor tapogatok :) Végső esetben az is megoldás, h a szoptatós párnám melyik felén van a textilpelus, abból is tudok következtetni :)
9/20 anonim válasza:
Nekem androidos telefonom van, letoltottem egy programot amiben lehet jelolni, hogy bal vagy jobb mellbol szoptatok. Elotte irtam :).
10/20 frászkarikaborsó válasza:
én jegyzetelek mert amúgy is elfelejtem mikor evett előzőleg és így könnyebb kitalálni hogy éhség miatt nyavalyog-e vagy más miatt. de egyébként nekem jó módszer még a melltartó betét is, mert amikor szoptatok a másik mellemből az elején kijön egy pár csepp tej, ha oda beteszek egy betétet akkor legközelebb tudom hogy az a mell jön amelyikben betét van, és átteszem a betétet a másik mellemhez, általában nincs tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!