Másnak is azzal telik a fél napja, hogy azon agyal, melyik mellből szoptatott utoljára? Van valami jó tipp, hogy megjegyezzem?
Én sosem problémáztam ezen.
Általában emlékszem rá, de ha nem és kétszer ugyanarra a mellemre teszem a lányom, abból sincs semmi baj.
Eszembe nem jutott írogatni.
Jaj de jó volt ezeket olvasgatni. :D :D
Köszi a tippeket, sajnos amilyen lüke vagoyk az ilyen gyűrűs dolgokat is tuti elfelejteném áttenni. :)
Amíg 2 mellből szoptattam, annyi volt, hogy a párnát mindig ott hagytam a fotel oldalán, ahol a 2.-ból evett, mert legközelebb az jött, de azt meg a nagyfiam pakolta mindig el. :D
Amúgy én is tapizok... :)
utolsó: egy etetésnél csak egy mellből, aztán a következőnél a másikból. Ha mindkét mellből eteted, esélyes hogy épp a zsíros hátsó rész nem jut el a babához. (1 mellben van 3 féle, amit legutoljára szív, az a legtartalmasabb)
Kérdező: Én füzetbe írtam első babánál, most másodiknál a mobilom naptárába, hallottam olyanról h vki biztosítótűt cserélgetett a pólóján, melltartóján.
Ez egyéni, melyik anyuka ill. melyik baba hogy szereti.
Az én fiaim először kiették az egyiket, aztán még kicsit nasiztak a másikból. Következő szopinál pedig a másik mell következett, amit nem ürítettek ki. De ahogy nőttek, jött a hozzátáplálás, stb, elég volt nekik egy mell egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!