Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak is azzal telik a fél...

Másnak is azzal telik a fél napja, hogy azon agyal, melyik mellből szoptatott utoljára? Van valami jó tipp, hogy megjegyezzem?

Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatok, összefolynak a szopik, és ha kétszer rakom rá ugynarra, esélyesen begyullad. De már úgy unom, hogy állandóan ezen gondolkozom, hogy nehogy elrontsam. :S Valami jó tipp?

2013. márc. 6. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Én sosem problémáztam ezen.

Általában emlékszem rá, de ha nem és kétszer ugyanarra a mellemre teszem a lányom, abból sincs semmi baj.

Eszembe nem jutott írogatni.

2013. márc. 6. 18:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Én spec taperálom magam ha nagyon nem emlékszem,de a hugom a melltartója pántján cserélget egy kitűzőszerűséget.
2013. márc. 6. 22:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem a polomon volt mindig valami vicces kituzo,azon az oldalon amelyik cici jott legkozelebb:-)Volt batmanes,smiles,vilag legjobb anyukajas,szinte minden szinben,igy ment az eppen aktualis oltozekemhez;-)
2013. márc. 6. 23:26
 14/20 A kérdező kommentje:

Jaj de jó volt ezeket olvasgatni. :D :D

Köszi a tippeket, sajnos amilyen lüke vagoyk az ilyen gyűrűs dolgokat is tuti elfelejteném áttenni. :)

Amíg 2 mellből szoptattam, annyi volt, hogy a párnát mindig ott hagytam a fotel oldalán, ahol a 2.-ból evett, mert legközelebb az jött, de azt meg a nagyfiam pakolta mindig el. :D

Amúgy én is tapizok... :)

2013. márc. 7. 08:12
 15/20 anonim ***** válasza:
előre bocsánatot kérek ha butaságot kérdezek,most várom az első babámat és nem igazán tudom még hogy is fog müködni ez a szoptatásos dolog,de én eddig ugy olvastam hogy egy evésnél mindkét mellből kell szoptatni,akkor ez nem igy van?nem szeretnék semmit elrontani,segitsetek légyszi
2013. márc. 7. 09:08
 16/20 anonim ***** válasza:

utolsó: egy etetésnél csak egy mellből, aztán a következőnél a másikból. Ha mindkét mellből eteted, esélyes hogy épp a zsíros hátsó rész nem jut el a babához. (1 mellben van 3 féle, amit legutoljára szív, az a legtartalmasabb)

Kérdező: Én füzetbe írtam első babánál, most másodiknál a mobilom naptárába, hallottam olyanról h vki biztosítótűt cserélgetett a pólóján, melltartóján.

2013. márc. 7. 13:30
 17/20 anonim ***** válasza:
En mindig kèt mellbol szoptattam, kisfiam 11 hònapos nekunk ìgy vàlt be. A szoptatòs melltartòt nem gombolom vissza,( csak ha otthon vagyunk), ìgy tudom melyikkel kell kezdeni.
2013. márc. 7. 13:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Ez egyéni, melyik anyuka ill. melyik baba hogy szereti.

Az én fiaim először kiették az egyiket, aztán még kicsit nasiztak a másikból. Következő szopinál pedig a másik mell következett, amit nem ürítettek ki. De ahogy nőttek, jött a hozzátáplálás, stb, elég volt nekik egy mell egyszerre.

2013. márc. 7. 14:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is hajgumiztam a csuklóm.
2013. márc. 7. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem ikreim vannak, tehat ilyen gondom nem volt... De jegyzetelj :)
2022. márc. 31. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!