Milyen ételeket esztek, isztok amik nektek segitett a tejnövekedéshez?
Figyelt kérdés
én igény szerint szoptatok +tea+homeos bogyo de este alig alig van tejem de nem pótolom.
3 hetes lesz
2013. márc. 7. 10:01
1/4 anonim 

válasza:

Én próbáltam a teát is, és a bogyót is, meg a rántott levest, de nem igazán láttam javulást. Állítólag a sok folyadék (napi 2-3 l víz, rostos ital) fogyasztása a titka, de én nemrég hallottam erről, nem volt alkalmam kipróbálni az első babámmal. Majd augusztusban én is kipróbálom.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem a tojásleves meg az édeskömény-krémleves bejött erre a célra, illetve egy granulátumos tea (Müllerből volt, nem emlékszem a nevére) nagyon megdobta a tejmennyiséget.
3/4 liony20 

válasza:

a rántott leves nagyon jó és még az alkohol mentes sör is de csak napi 1 alkalmazható... ténleg bevállt csak úgy fojt a tejem :)
4/4 anonim 

válasza:

Különösebben nincs bevált kaja ami segít minden nap eszem főtt ételt. Napi 3x minimum eszek amennyit tudok pihenek és nem bosszantom különösebben minden hülyeséggel magamat és így hála az égnek annyi tejem van h éjszaka is folyik meg napközben is előfordul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!