Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti próbálgattátok melyik...

Ti próbálgattátok melyik ételtől lesz görcse a babátoknak, vagy egyből úgy étkeztetek hogy kerülitek az olyan ételeket?

Figyelt kérdés
Mert annyi mindent nem lehet enni és borzasztóan ennék már rántott karfiolt pl,de nem merek... :S Amúgy 1 hónapos a babám.
2012. júl. 6. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Babám nagyon sírós volt alapból, így odafigyeltem arra, hogy ne egyek olyat, ami még pluszban bánthatja is a hasát. Lehet nem lett volna baja mondjuk a karfioltól, de nem mertem enni.

Egyesek írták itt is, hogy "ó ugyan, egyél bármit, azt majd kiderül", de bevallom pont nem akartam kísérletezni a babámon.

Ha nem lett volna sírós, akkor lehet bátrabb lettem volna.

Olyan fél éves koráig voltam óvatosabb.

2012. júl. 6. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél nyugodtan ha görcsöl akkor legközelebb nem eszed.

Én az első gyereknél vigyáztam nem ettem olyat amitől görcsölhet mégis görcsölt a hasa állandóan.

a másodiknál első perctől kezdve mindent ettem és egyáltalán nem fájt a hasa.

2012. júl. 6. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én kerültem minden olyat, ami alapvetően is bántott engem.

Pl. a babot, lencsét alig tudom enni, mert sokszor fáj tőle a hasam, tehát ezt elkerültem mindenképpen a szopi alatt.

Amúgy én sem vagyok egy kísérletezgető, nem akartam, hogy egy percig is fájjon a hasa a lányomnak.

2012. júl. 6. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!