Tini anyukák: hány évesen szültetek, és volt-e elég tejetek?
Figyelt kérdés
tini anya, tejmirigy, tejmennyiség2013. márc. 4. 13:57
1/5 anonim 

válasza:

szia! én nem tinimami vagyok,de a szobatársam az volt. 16 évesen szülte a babáját. 5-en voltunk a szobában,ő volt a legfittebb és neki lett leghamarabb teje közülünk. gyorsan szült és szülés után 2 órával már rohangált. ráadásul az alakja is nagyon szép volt,még a hasán sem látszott h szült
2/5 anonim 

válasza:

Habár én akkor már nem tartottam magam tininek, amikor szültem, de azért írok.
18 éves voltam, amikor megszületett a szemem fénye, a kislányom. Most 9 hónapos, és még mindig szopik, szerencsére rengeteg tejem van, de teszek is érte, amit tudok. Sok-sok folyadék , gyümölcs , zöldség :)
3/5 anonim 

válasza:

Én detto 16 évesen szültem, reggel 6:20 kor estére már volt tejem, más nap anyí lett h rá kellet rakní a kórhází fejő gépre és óránnként mérní kelett a lázam, nagyon be volt duranva, majd nagyon fájdalmasan kí maszírozták a csomokat utána nem volt semmí gondom csak az h ha le haoltam folyt, aludní nem tudtam mert tíszta tej volt az ágy, a meltartó betét ís kb fél óráíg volt jó!Rengettek tejem volt, aztán mínd ennek ellenére 1,5 hónapos anyíra kevés volt h tápszerre váltotunk, valószínű azért fogyott el " egyík napról a másíkra " mert napí 6db antíbíotíkumot kelet szednem egész terheség allat! Majd fokozatosan le állní róla.. Éppen ma 7 hónapos a kíslányom :) Amugy rajtam sem látszot hogy szültem, Másfél óra alatt lett meg a kíslányom, és 1óra fele már " szaladgáltam " :)
4/5 anonim 

válasza:

Én is 16 évesen szültem.Nekem nem volt olyan sok tejem,3 hónapos koráig tudtam szoptatni.Szerettem volna legalább amég 1 éves lesz de sajnos nem így alakult.átváltottunk a tápszerre.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kezecske!
2013. márc. 5. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!