Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Leírnátok nekem mit esztek...

Leírnátok nekem mit esztek egy nap és mennyit? Pl. Tegnap és ma mit ettetek? Van elég tejetek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire 2-3 kifli vagy zsemle sonkával, sajttal uborka paradicsom főtt tojással szendvicsként

Ebéd: csirkefiu paprikás tésztával

Vacsi: mindig az ami az ebéd volt

Ma reggeli: 2 meleg szendvics

Ebéd: babgulyás, aranygaluska

Vacsi: ami az ebédból maradt

mellette alma, mandarin uzsonnára, tízóraira

reggel lefőzök 1,5 liter teát, azt iszom napközben

2013. jan. 18. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli semmi,ebédre májgombócleves és túrós-áfonyás derelye,vacsira egy kis tál tejberizs. Van tejem bőven.
2013. jan. 18. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:

tegnap:

reggeli:1,5 szelet bundás kenyér(sütőben nem olajban sütve),kakaó

ebéd:parajos tészta sajttal

vacsi:tejberizs

közben alma,gabonapehely tejjel nasinak

ma:

reggel:pirítós sajtkrémmel,párizsival

ebéd:paprikás krumpli, csoki:)

vacsi:szalonna kenyérrel:)

a fehérjebevitelre figyelek, az legyen minden nap, az nagyon segíti a tejtermelést,illetve 2-3 liter folyadékot iszok.

Van tejem hála Istennek.

2013. jan. 18. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Folyadék pedig: napi 1 liter laktoherb és másfél liter ásványvíz.
2013. jan. 18. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Hű,ma nagyon szegényesen ettem: reggeli: zsemle,vajkrém,paprika. Tízórai: fornetti Ebéd 17.00kor 1szenya,1túrós batyu,vizet iszom. Szóval vannak ilyen napok,alig alszik a babám napközben,nem is vagyok éhes,pedig imádok enni. Tejem sok van,6 hós a kicsi.
2013. jan. 18. 19:42
 6/10 anonim ***** válasza:

én diétázok inzulinrezisztencia miatt, napi 5-6szor eszem keveset, és van elég tejem.

Általában így néz ki egy napom:

reggeli: 2 kiseb szelet barna kenyér, vaj, sonka.

(zöldséget is ennék de hasfájós a pici, inkább hanyagolom).

tízórai: almás rétes vagy lekváros kenyér vagy ropi

ebéd: a hasfájás miatt eléggé korlátozott, vagy bolognai tészta, vagy sült hús krumplival vagy rizzsel. Leves, ha van, akkor sima tyúkhúsleves főtt répával.

uzsonna: alma vagy almás rétes

vacsora: ugyanaz mint a reggeli

és ha még éhes vagyok, akkor eszem még egy kis szelet kenyeret sonkával lefekvés előtt is vagy akár a hajnali szoptatáskor.

2013. jan. 18. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én egyik nap alig eszek, másnap többet. Nem vettem észre, hogy befolyásolná a tejtermelődést. A kisfiam eddig még mindig jóllakott. 8hónapos, nagyrészt még mindig szopizik.
2013. jan. 18. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

R: egy szelet (vastag) házi sütésű rozsos kenyér vajjal, fél liter Maci kávé

E: Céklaleves, rántott karaj 1 szelet, egy tükörtojás, zöldséges rizs.

V: egy szelet kenyér sonkával, fél l Maci kávé.

Nasinak: alma mandarin

Ezen kívül csak vizet iszom. Sok tejem van, 11 hónapos lányom az anyatejen kívül nem iszik még egy dl vizet sem, és anyatejleadó vagyok, napi 8-9 dl tejet adok rászoruló babáknak.

2013. jan. 18. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak én eszek ilyen egészségtelenül? :))

reggeli: 8dl cappuccino gabonakávéval, 2 szelet kenyér teavajjal

ebéd: 1 tányér gulyásleves

vacsora: 2 szelet kenyér paprikás szalonnával

+napközben 1 egész doboz nutella

Kb. 3 liter folyadékot iszom 1 nap, van elég tejem.

2013. jan. 19. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:

3as vagyok, amúgy nyilván ez mindenkinél máshogy van,de nekem befolyásolja az evés a tejtermelést.Legalábbis az elején.

Első fiamnál egyszerűen nem is tudtam volna nem enni,olyan kívánós és farka éhes voltam minden szoptatás után,volt is bőven teje, aztán ez a farkaséhség csillapodott mikor kb 6 hónapos lett.

Most 8 hetes a pici fiam,eleinte alig volt időm enni és kínlódtam is,nem volt sok tejem.Most odafigyelek, hogy egyek rendszeresen és normálisan, ne csak 1-2 falat futtában, most minden oké.Szerintem most is az lesz, hogy eltelik még néhány hónap aztán már nem lesz gond, ha lesznek rendszertelenebb napok.

2013. jan. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!