Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik több, mint 1 éves koráig...

Akik több, mint 1 éves koráig szoptattak és ez idő alatt nem jött meg a menstruációjuk és miután megjött meddig volt még tejetek? Vagy ez nem függ össze?

Figyelt kérdés
Jól megcsavartam ezt a kérdést :D Szóval lassan 14 hónapja szoptatok és ma reggel jött meg először. Ez mennyire befolyásolja a tejtermelésemet? Vagy esetleg a pici észre veszi, h az én hormonjaim megváltoztak?

2012. dec. 21. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én kizárólag szoptatok, és 4,5 hónapra a császárom után megjött, most már másodszor kb. 35 napra. Talán picit kevesebb a tejem ilyenkor, mert éjszaka 1x pluszban kel, de mi még csak cicizünk, nem kap mást. Nálam semmi változást nem jelentett, nem vettem észre semmit, ugyanúgy elfogadja a cicit. Állítólag ilyenkor nem édeskés, hanem sós lesz a tej, erre eltérő módon reagálhatnak a babák, de nem mindig jelent problémát, pl nálunk sem. Bízd a babádra, lehet, hogy semmi nem változik. Én utána 3-4 napig szedem az Urtica urenset, de csak saját megnyugtatásom végett.
2012. dec. 21. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ekkora, gondolom már szinte mindent evő babánál már nem kavar be, de csak magamból indulok ki :) Nekem 11 hóra jött meg, 16 hós koráig szopizott, teljesen magától, szép fokozatosan hagyta el. Ezután viszont még kellett vagy fél év, mire teljesen elállt a tejem (tehát egy csepp se jött, ha megnyomtam).
2012. dec. 21. 11:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Mondjuk az érdekes, h sósabb lesz, ezt még nem hallottam :)

Sajnos evés problémáink vannak, januárba viszem vérvételre. Szinte semmit nem eszik, talán napi egy joghurt. És ezért gondoltam, h hátha épp elapadóba lenne a tejem és azért jött meg és így reménykedem, h enne mást is... Na de mind1, majd a vérvételen minden kiderül és hátha kapunk valami cseppeket... Még egyszer köszi a válaszokat. :) Kellemes ünnepeket kívánok nektek és családotoknak :)

2012. dec. 21. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!31 hóig szopizott a lányom,most vagyok 25 hetes kismama.Most szokott le nem rég a ciciről.Egyébként kb nekem 2szer jött meg az majdnem 3 év alatt. Az én lányom is egyébként nagyon keveset eszik,ne aggódj. Ő elfogadta azokon a napokon is a cicit,sőt volt h többet kérte. Egyébként asszem nekünk a Maltofer csepp segitett az étvágyán ill a havi B12 szuri. (Kiderült hiányzik a szervezetéből ez igy potolni kell.)
2012. dec. 21. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen összefüggés a két dolog között. 3 hónapos volt a lányom amikor először megjött és 22hónapos koráig szoptattam és teljesen magától hagyta el.
2012. dec. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!