Szoptatás alatt lehet negrot szopogatni?
Jézusom... köszi hogy lepontozod a válaszomat, már annyira megszoktam, hogy csak sértődni vagytok képesek... Én havi 80 ezerből élek meg. Idegesítő a gondolkozásmódod miszerint akkor is gyereket szülök, ha nem is tudom normálisan táplálni, de én önzően mégis vállalok! És lehet lepontozni minden csórónak, aki szegény szerencsétlen gyermeket úgy szüli meg, hogy nincs biztosítva a megfelelő anyagi háttér, szégyen és gyalázat. Tényleg rohadt nehéz két felnőttnek az együttes jövedelméből havi 40-ezret a gyerekre költenie! (itt most ráadásul egy 14 évesről beszélek, nem babáról)
Nem tudom te miért emlegetsz bio termékeket szóba se hoztam. A lényeg, hogy ne mű kajával tömjük a gyereket. csak minél természetesebbel. Nem hiszem el hogy ezen így felhúztad magadat, ez annyira... buta. Szerencsére tudom hogy nemsokára jön a változás, és nem ez a fikázódó, gondatlan mentalitás lesz a világon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!