Nektek is ilyen sokáig tart egy-egy szoptatás?
Figyelt kérdés
Két hónapos kisfiammal olyan hosszúnak tűnik nekem a szoptatás. Egy óra a minimum amit ezzel töltünk utána még jön a böfi meg a többi... Állandóan ráalszik a cicimre,keltegetni kell aztán meg elkezd nézelődni meg vigyorogni. Elvan én meg próbálom noszogatni, hogy egyen tovább. Félre ne értsetek nem idegesít, olyan aranyos ilyenkor amikor felfedezi maga körül a dolgokat csak hát nem igazán marad időm bármit is csinálni két etetés között. Ez sokáig lesz így?2013. febr. 21. 06:48
1/4 anonim 

válasza:

Majd egyre ügyesebb lesz!
Fel évesen már csak fél-negyed óra lesz egy etetés!
2/4 anonim 

válasza:

Amikor bealszik, szerintem mérd meg, mennyit evett. Ha eleget, akkor készen is vagytok. Ez csak egy ötlet.
Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy 5-10 perc alatt kiszívja a neki szükséges mennyiséget, a többi cumizás.
Hozzáteszem, hogy az enyém nem tudta ezt így megoldani, mert szopizásra nem jött ki semmi, csak, ha kézzel fejtem és cumisüvegből adtam neki oda.
3/4 anonim 

válasza:

Az elejen nekem is sokaig tartott de megfigyeltem meddig nyeli a tejet es utana elengedtem. Ha sirt akkor tovabb szopiztattam, de ha nem, akkor bufi es kesz. Most kb 15 perc egy szoptatas. Figyeld meddig eszik tenylegesen.
2,5h kisfiam van
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 10-15 perc után biztos nem elég neki mert kb ennyi idő után alszik rá és ha megpróbálom böfiztetni akkor sír és kéri vissza a cicit. Igyekszem jobban megfigyelni , hogy meddig kortyol utána megpróbálom lerakni. Köszönöm a segítséget, további jó babázást mindenkinek:-)
2013. febr. 21. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!