Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek is ilyen sokáig tart...

Nektek is ilyen sokáig tart egy-egy szoptatás?

Figyelt kérdés
Két hónapos kisfiammal olyan hosszúnak tűnik nekem a szoptatás. Egy óra a minimum amit ezzel töltünk utána még jön a böfi meg a többi... Állandóan ráalszik a cicimre,keltegetni kell aztán meg elkezd nézelődni meg vigyorogni. Elvan én meg próbálom noszogatni, hogy egyen tovább. Félre ne értsetek nem idegesít, olyan aranyos ilyenkor amikor felfedezi maga körül a dolgokat csak hát nem igazán marad időm bármit is csinálni két etetés között. Ez sokáig lesz így?

2013. febr. 21. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Majd egyre ügyesebb lesz!

Fel évesen már csak fél-negyed óra lesz egy etetés!

2013. febr. 21. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor bealszik, szerintem mérd meg, mennyit evett. Ha eleget, akkor készen is vagytok. Ez csak egy ötlet.

Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy 5-10 perc alatt kiszívja a neki szükséges mennyiséget, a többi cumizás.

Hozzáteszem, hogy az enyém nem tudta ezt így megoldani, mert szopizásra nem jött ki semmi, csak, ha kézzel fejtem és cumisüvegből adtam neki oda.

2013. febr. 21. 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az elejen nekem is sokaig tartott de megfigyeltem meddig nyeli a tejet es utana elengedtem. Ha sirt akkor tovabb szopiztattam, de ha nem, akkor bufi es kesz. Most kb 15 perc egy szoptatas. Figyeld meddig eszik tenylegesen.

2,5h kisfiam van

2013. febr. 21. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 10-15 perc után biztos nem elég neki mert kb ennyi idő után alszik rá és ha megpróbálom böfiztetni akkor sír és kéri vissza a cicit. Igyekszem jobban megfigyelni , hogy meddig kortyol utána megpróbálom lerakni. Köszönöm a segítséget, további jó babázást mindenkinek:-)
2013. febr. 21. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!