Az én 15 hós kisfiam még elég sokat, keveset is eszik emiatt. Eszik mindenfélét (pl. ma egy kevés véres hurkát krumplipürével, villával összetörve), csak kis mennyiségeket. Néha kicsit aggaszt is ez a dolog, de úgy vagyok vele, hogy ez legalább immun erősítő neki, ráér még a sok szemetet enni.
Éjjel is sokszor ébred, és akkor is cicin alszik vissza, szóval még jócskán szopizik.
az a nagyobbik lányom az cicifüggő volt,ugyhogy még ebben a korban is legalább napi 4szer.
a kisebbik meg reggel este szokott.
midegyiket 20 hónapos kora körül választottam el.
A sok "szemetet" arra értettem, hogy mikor megnézem pl. egy felvágottnak, virslinek, sajtnak, vagy bárminek a dobozán az összetevőket, inkább visszateszem a polcra :(.
Tudom, hogy én is azt eszem, meg a gyerek is előbb-utóbb azt fogja, csak olyan nehéz minőségi ételeket beszerezni, hogy ezért nem erőltetem, hogy mindenáron egyen, és ne szopizzon.
Nem bántani akarom azt akinek már régen szilárdat eszik a babája, csak úgy gondolom, hogy az anyatej egészségesebb ezeknél, így amíg lehet, addig sem a sok adalékanyagot tömöm belé.
Természetesen ha már nem lenne tejem, az enyém is biztosan azt enné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!