Te milyen tortát sütöttél gyermeked 1 éves szülinapjára, ami TEJ-TOJÁSMENTES volt?
Én nem tej és tojásmentest csináltam,sima piskótából volt.az ízére most nem emlékszem,de volt benne cukor,hisz annyit ugy se evett meg belöle hogy baj legyen,meg nem méreg a cukor...annyi még belefér.
Bár ha tejérzékeny akkor rizs/zab/szójaitallal helyettesitettem volna,a tojást nem tudom mivel lehet helyettesiteni.
köszi a válaszokat!:)
De még jöhetnek tippek:)
Nem tudok konkrétat, de akkor szerintem olyan sütiket kellene keresni, amiknek az alapja keksz, összetörni vajjal elkeverni, a forma aljára nyomkodni, így a tojást ki lehet iktatni...nyilván spec kekssszel, mondjuk babakeksz. Ezek mondjuk túrótorták szoktak mondjuk lenni általában, de gondolom akkor a túró is kilőve? :) Akkor valami gyümölcsös pudingos feltéttel szója vagy zabtejjel mondjuk...
Elég nehéz kérdés :(
Én sütöttem egy tej és tojásmentes piskótát és túrókrémmel kentem meg.
Igaz, így nem lett tejmentes, de olyan krémet teszel bele amilyet szeretnél.
Nálunk a tojásmentesség volt a cél.
5.ös 6os, pont ezt találtam én is.
Utolsó 8as.
Ne offolj!!!
Ha a kérdés úgy szól, hogy tej-tojásmentes, akkor ne írd, hogy joghurtos torta!!!
Valószínűleg ha belegondoltál volna, akkor nem véletlen "kell" ilyen torta, ugyanis a fiam tejérzékeny.
Fulladásos rohamot kap, egy falattól is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!