Ti rendelnétek babátok első szülinapjára fényképes meghívót teszveszről, vateráról?
Nem tudom mire gondolsz de a helyedben kiválasztanék egy képet a gyerekről,digiset.Tennék rá szuper szülinapos díszítést.Előhívatnám 40 Ft / db ,még postával sem drága.Ha kész a hátuljára pedig a gyerek kézlenyomatát rányomnám és a nevében írnék rá pár személyes sort. Ez nem nagy meló és olcsó,de mégis nagyon személyes és a meghívottaknak is emlék.
11x15 ös kép 49 Ft ,20 db 1000 Ft posta max 500
Ha gondolod szívesen segítek a képet megszerkeszteni.
Szerintem jó 5 let ,mi is ünnepeltünk és az egyévesem is boldog volt ,mert ott volt akiket szeretet és a felnőttek is jól érezték magukat.
Szép tortája volt. Nálunk minden családtagnak kijár a tisztelet, összegyűlik a család. Miért pont a legbecsesebb maradna ki ebből.Ne hidd hogy nem értékeli.Az Ő életében ez ugyanolyan fontos mint egy 5 évesében,lehet nem érti miről van szó ,És?
Én vettem a tescoban bulimeghívót. 10 darab volt egy csomagban, meghívóval együtt.
Kb. 500 forint se volt.
Ezeket kitöltöttem a család részére és elküldtem nekik postán.
Max. durván 1500 Forintot szántam erre. Vettem még díszítést, azt megcsináltuk a lányunk születésnapjának a reggelén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!