Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti rendelnétek babátok első...

Ti rendelnétek babátok első szülinapjára fényképes meghívót teszveszről, vateráról?

Figyelt kérdés
Jövőhónapban lesz a kicsikém 1 éves. Szeretnék különleges meghívókat. De nem tudom megéri e, azt kapnám vajon amit szeretnék? Kis faluban lakunk, itt nem csinálnak ilyeneket, útiköltséggel pedig drága lenne. Ezért gondoltam vaterára. De nem túl nagy a kínálat. Szerintetek?
2013. febr. 9. 14:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

Mi már csak ilyen faxnisok vagyunk :)

Nekem fontos a szertartás , és a gyerekben is mihamarabb kialakítom mert úgy tud csak örülni igazán.Ha csak bekövetkezik egy egy dolog akkor nem fogja átélni vele a katarzist

“Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, hogy milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe szívemet… Szükség van bizonyos szertartásokra.”

/kis herceg/

Már az egyévesemnek is hetekkel hamarabb mondjuk hogy szülinapja lesz és milyen jó lesz,az egész család ,meg finomságok, és zene.Lehet nem érti ,bár Én ezt sem hiszem mert a saját módján igen is megfogja érteni.És az Én lelkemnek is szüksége van ezekre a szertartásokra.

2013. febr. 9. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Bár már régen tetted fel a kérdést, de azért válaszolok, hátha valakinek még aktuális. Én a netről rendeltem meghívót, ami azt a szöveget tartalmazta, amit én szerettem volna. Nagyon jól nézett ki, mindenki dícsérte, nagy sikere volt. Egy példányt nyomtattam ki magunknak, a hátulját aláírattam a vendégekkel, és eltettem emlékbe. Remélem, a lányom felnőve örül majd neki. Megkaptam e-mailben a tervezőtől, és elküldtem a vendégeknek (szintén email-ben). Jó, anyóséknak nem, nekik nincs internetjük. Ők személyesen kapták meg.
2015. okt. 15. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!