Te milyen tortát sütöttél gyermeked 1 éves szülinapjára, ami TEJ-TOJÁSMENTES volt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 11:52
21/34 anonim válasza:
A kérdező nagyon arrogáns!!!!
22/34 anonim válasza:
Nem tudom hogyan válaszoljak,mert nem tudni h allergiás ezekre agyerek,vagy a szóját csak elővigyázatosságbol nem adhatja?
23/34 anonim válasza:
Bocs, nem tudtam, hogy allergiás kérdés.
Csokitortás
24/34 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de le van írva a kérdésben, direkt nagy betűkkel, hogy tej-tojásmentes torta.
Ebben semmi arrogancia nincs, a kérdés is egyértelmű.
Köszönöm azoknak, akik javasoltak ALLERGIÁSOKNAK VALÓ sütit/tortát.:)))
2013. febr. 17. 18:17
25/34 anonim válasza:
Én beírtam a googléba,hogy babatorta ott 15 féle legalább van és van közte olyan is amilyet te keresel és még válogatni is tudsz! Én is épp most nézelődök! :)
26/34 A kérdező kommentje:
én is nézelődöm, találtam is jókat:))
Köszi:))
2013. febr. 17. 19:16
27/34 anonim válasza:
Répatortát sütöttem, nagy sikere volt :)
28/34 anonim válasza:
Dobos tortás vagyok!
Azt is el lehet készíteni tej és tojás nélkül...
Hihetetlen bunkó vagy....
Az ember csak segít, válaszol, erre te meg csak leszólod!
29/34 A kérdező kommentje:
hahóóóóóóóóóóóó, bunkós dobos tortáskám!!!
Szerintem ne menjünk ebbe bele, és ne bunkózz te el senkit, mert nem a se..edből húztál ki.
Feltettem egy kérdést ALLERGIÁSOKNAK!!!!!! ki van emelve, de hát vak vagy...............
2013. febr. 18. 15:25
30/34 Jégtánc válasza:
A kérdésedben csak az van hogy tej és tojásmentes.Nem csak az allergiások eszik úgy.....Sok szülő alapból úgy csinálja...Utána írtad valamelyik kommentedben.Nem mindenki olvassa végig a válaszokat,mikor egy kérdésre válaszol.Hihetetlen a stílusod,csak gratulálni tudok hozzá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!