Ti milyen melltartót használtatok szoptatás alatt?
a szoptatós melltartó nekem se jött be, azonkívül nagyon antiszexinek éreztem magam, szóval gyorsan eldugtam a fiók mélyére! :)
én használtam merevítőset, varrás (merevítő) nélkülit és sport melltartót is.
a varrás nélküliben vannak nagyon jó fazonok, amik azért hajaznak a klasszikus melltartóra és tartanak is.
ezeket utcai ruha alá is nyugodtan fel lehet venni.
napközben nekem állandóan kellett melltartóbetétet használni, amitől méginkább 'tejcsárda' kinézetem lett, de a varrás nélkülivel azt is jól lehetett kompenzálni :)
a merevítőset csak akkor ajánlom, ha a babád mindig jól kiüríti a melled, vagy ha fejsz, akkor jól leszívod, különben tényleg megnyomhatja a tejcsatornát a merevítős rész.
Én merevitőset hordtam első perctől,másmilyenben nem érzem jól magam.
Mégis 10 hónapig szoptattam,utána még fél évig tudtam fejni is (visszajöttem dolgozni,napközben elvonultam fejni,este megitta),de rosszul éreztem volna magam ha nem push up-os merevitősbe vagyok.
arra kell vigyázni,hogy ne szoritson,ne nyomjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!