Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyakori szoptatás alatt, hogy...

Gyakori szoptatás alatt, hogy az első menzikor kilökődik a megtermékenyített petesejt?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és most így jártam. És szoptatom első és egyetlen gyermekem. 16 hós.
2013. febr. 17. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy kilökődik? Vetélésre gondolsz?
2013. febr. 17. 22:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Koraterhességnél nem tudom hogyan hívják... de végülis valamilyen vetélésnek. Ez az, amit csak kevés nő vesz észre, mert még rá se jött, hogy terhes, megjön neki a megfelelő időben...
2013. febr. 17. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Pozitív lett a teszted? Mert csak akkor volt megtermékenyülve a petesejt. Szoptatás alatt lehet rendszertelen a menstruáció, nem kell, hogy baba legyen a késés mögött. Szoptatás alatt tény, hogy más a hormonális háttér, de ez nem oka a vetélésnek: egy ismerősöm több 6 éve szoptat "folyamatosan" és ezalatt 3 gyermeke született.
2013. febr. 18. 12:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg volt termékenyülve a petesejt! Nem késett a menstruáció, talán csak 1 napot. Rendszeres a menzi.
2013. febr. 18. 14:03
 5/8 xStefix ***** válasza:

Igen, ez bármikor megeshet sajnos. Sajnálom! :(

Én is elvesztettem így egy babát, igaz, már nem szoptattam akkor. Nem volt még teszt sem, de mivel hamarabb jött meg a "nem várt "és nagyon erős vérzésem volt, tudtam, hogy ez volt a helyzet. Főleg, hogy terveztük is, tudtam, melyik nap mi történik és már voltak kezdeti tüneteim is (bár magam is furcsálltam, hogy ennyire hamar éreztem).

2013. febr. 18. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szoptattam végig a terhesség alatt, pedigzelsőnél vérezgettem az elején, de mégsemokozott másodszor gondot a szopi!
2013. febr. 19. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok, de teszt nélkül, ha csak egy napot késett, igencsak korán lehettek erős tüneteid, ha ennyire biztos vagy benne.....
2013. febr. 19. 12:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen biztos vagyok benne. A nemvárt menzi előtt kb. 5 nappal kezdődött a beágyazódás, amit nagyon enyhe barnázás is kísért. Szülés óta érzem a peteérést, tudtam mikor kell együtt lenni. A beágyazódásig csak enyhe alhasi fájdalom, majd kezdődött a hányinger, émelygés, fáradtság. A korai terhességi tünetekről ismim is beszámolt, aki jelenleg állapotos. És ha a neten beírod, hogy korai terhességi tünet (vagy mi), akkor kidobja a tüneteket. Ezt én csak később olvastam, először én sem hittem, hogy ilyen hamar lehetnek tünetek. Szülés óta igencsak érzékeny lettem ezekre, mert mindent érzek. Amikor meg mégis megjött, nagyon nagy fájdalommal tette és sok vérrel.... stb...
2013. febr. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!