Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek szoptatás alatt jelente...

Akinek szoptatás alatt jelentekzett pajzsmirigyprobléma, milyen formában?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Elég durva alulműködésem alakult ki mialatt a lányomat szoptattam (lehet hogy már előtte is megvolt de senki se nézte) az egy dolog hogy volt rajtam jó 10 kiló ami semerre se mozdult, de 1. elfelejtettem dolgokat, szavak nem jöttek a számra 2. fáradt voltam, gyakran szédültem

3. fázott kezem lábam. 4. a szőröm erősödött holott nekem sose volt olyan durva vagy sok

Azt hittem a fáradékonyság szédelgés stb. miatt eleinte hogy vérszegénység, a háziorvos is erre gondolt, de aztán vmi ötlettől áthatva mégis bejelölte a pajzsmirigy hormont is a laborpapíromon. Aztán megérkezett az eredmény és a tsh m az egekben a t3 t4 em meg a béka f.neke alatt volt. 150 et szedtem eleinte aztán 100 at végül 50 is elég volt, aztán mikor terhes lettem a harmadik babámmal úgy 2 évvel később akkor megint 100 ra felemelték.

Most a legkisebbem is már 2 éves jelenleg 50 et szedek, 3 naponta pedig 75-öt. Ja és hozzátenném hogy sportolok heti 3szor valamit meg odafigyelek mit eszek de azért nem olyan durván mint korábban és mégis lement 15 kiló.

2013. febr. 17. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudok róla, de nekem is alig jönnek a számra a szavak!!! Menjek orvoshoz? 16 hónapja szoptatok.
2013. febr. 17. 22:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Én inkább fogyok. 20 hónapja szoptatok.
2013. febr. 18. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Hát elvileg ez hogy keresem a szavakat ilyen otthoni babázás következménye is lehet azt mondják sokan hogy ha otthon vagyunk x ideje a babával akkor megszokjuk hogy egyszerűbben beszélünk (nyilván nem vitatunk meg a babával mindenféle gazdasági politikai vagy bármilyen szakmai dolgot amit pl. munkahelyen megtettünk) emiatt beszűkül a szókincs kicsit stb. Én is erre gondoltam eleinte de aztán a sok egyéb tünet is bejött.

Az alulműködésre a hízás jellemző, kérdező ha te fogysz ideges vagy, van hasmenésed, szapora szívverésed stb. akkor az inkább túlműködés lesz szerintem. De hát háziorvoshoz kellene menni

2013. febr. 18. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és ha szoptatsz akkor lehet épp attól fogysz, barátnőm kisfia is 18 hónapos koráig szopott barátnőm 48 kiló lett addigra, pedig nem volt pajzsmirigy gondja, egyszerűen van akiről olvadnak a kilók szoptatáskor.
2013. febr. 18. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Hasmenés van, háziorvosnál voltam, de egyenlőre tünetileg kezelt, nem küldött sehova. Először normaflore, aztán egy komplexebb probiotikum, most meg egy ilyen bélgyulladásra való antibiotikum. Ezt ma kezdem el szedni, mondtam neki hogy nem kellene-e kivizsgáltatni, de azt mondta, majd ha ez se hat. Nem annyira durva, csak nyugtalanító.
2013. febr. 18. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát azért jobb az ha kezelve van, nem riogatni akarlak de szívritmus zavar vérnyomás emelkedés szóval ilyesmikkel is járhat ha durvább....:(
2013. febr. 19. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!