Akinek szoptatás alatt jelentekzett pajzsmirigyprobléma, milyen formában?
Elég durva alulműködésem alakult ki mialatt a lányomat szoptattam (lehet hogy már előtte is megvolt de senki se nézte) az egy dolog hogy volt rajtam jó 10 kiló ami semerre se mozdult, de 1. elfelejtettem dolgokat, szavak nem jöttek a számra 2. fáradt voltam, gyakran szédültem
3. fázott kezem lábam. 4. a szőröm erősödött holott nekem sose volt olyan durva vagy sok
Azt hittem a fáradékonyság szédelgés stb. miatt eleinte hogy vérszegénység, a háziorvos is erre gondolt, de aztán vmi ötlettől áthatva mégis bejelölte a pajzsmirigy hormont is a laborpapíromon. Aztán megérkezett az eredmény és a tsh m az egekben a t3 t4 em meg a béka f.neke alatt volt. 150 et szedtem eleinte aztán 100 at végül 50 is elég volt, aztán mikor terhes lettem a harmadik babámmal úgy 2 évvel később akkor megint 100 ra felemelték.
Most a legkisebbem is már 2 éves jelenleg 50 et szedek, 3 naponta pedig 75-öt. Ja és hozzátenném hogy sportolok heti 3szor valamit meg odafigyelek mit eszek de azért nem olyan durván mint korábban és mégis lement 15 kiló.
1 vagyok. Hát elvileg ez hogy keresem a szavakat ilyen otthoni babázás következménye is lehet azt mondják sokan hogy ha otthon vagyunk x ideje a babával akkor megszokjuk hogy egyszerűbben beszélünk (nyilván nem vitatunk meg a babával mindenféle gazdasági politikai vagy bármilyen szakmai dolgot amit pl. munkahelyen megtettünk) emiatt beszűkül a szókincs kicsit stb. Én is erre gondoltam eleinte de aztán a sok egyéb tünet is bejött.
Az alulműködésre a hízás jellemző, kérdező ha te fogysz ideges vagy, van hasmenésed, szapora szívverésed stb. akkor az inkább túlműködés lesz szerintem. De hát háziorvoshoz kellene menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!