Szerintetek nekem sem fog megjönni a szoptatás befejezéséig?
Figyelt kérdés
Anyukámnak nem jött meg a menzesze,mig engem szoptatott.Én 7hónapja szoptatom a kislányomat,már csak reggel és este,és még nem jelentkezett a vérzésem.Lehet nekem sem jön meg,mig szopizik a babám?Nektek mikor jött meg szülés után?2013. febr. 16. 17:01
1/7 anonim válasza:
Gyerekágyas hat hét után 28 napra, és utána is pontosan... Pedig 6 hónapig kizárólag szoptattam, a 8. hónapban hagytuk abba.
Gondolom, hogy genetika kérdése, ha édesanyádnak ilyen szerencséje volt, akár neked is lehet. Különösen így, hogy 7 hónapot már kihúztatok. :)
2/7 anonim válasza:
szia!!Nekem 6 hónapos volt a lányom,amikor megjött,azóta óramű pontossággal 30 naponta jelentkezeik.Most 11 hónapos,még szopik.Üdv.tamy
3/7 anonim válasza:
Lehetséges, attól is függ, meddig szoptatsz. Anyukámnak sem jött meg szoptatás alatt, de ő max. 1 éves korig szoptatott minket. Nekem sem jött meg addig, de a kisfiam 15 hós korában megjött, pedig még szoptattam, 22 hós koráig.
4/7 anonim válasza:
10 hónapos volt a fiam, mikor megjött először. A lányom most lesz 7, remélem most se jön hamarabb:)
5/7 A kérdező kommentje:
És szerintetek összefüggésben lehet,hogy anyunak nem jött meg szoptatás alatt+eddig nekem sem?Örökölhető ez?
2013. febr. 18. 14:05
6/7 anonim válasza:
szerintem nincs összefüggés.Mindkét csak szopó babámnál pontban 4 hónapos korukban megjött.Egyikük 20,másikuk 22 hónapig szopott :) jó lett volna addig tart a kényelem,de én nem sokáig élvezhettem .
7/7 anonim válasza:
8 hét után jött meg anyumnak 1 év után 1,5 éves koromig szoptatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!