Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha ilyet vennék jobban járnék...

Ha ilyet vennék jobban járnék mint a cumis üveggel igaz?

Figyelt kérdés

ugy értem akkor nem lesz cumizavar ha csak ebböl kap meg ciciböl ha megszületik?

[link]

2013. febr. 12. 13:16
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:

Úgy nézem, ez svéd itatópohár, ami alkalmas újszülöttek etetésére is, igen.

De, valóban, piciknek még bőven megfelel a fecskendő (főleg, ha azt a pár cseppnyi kolosztrumot kell pótolni!), a kiskanál vagy a sima kispohár is, aminek vastag a pereme. Illetve én speciel a régen megvett cumisüvegnek az aljából, mint egy pohárból itattam a fiam, amikor éppen 1-2x kellett.

Az SNS is szuper, de mivel elég drága és kicsit macerás a használata, inkább akkor javasoljuk, ha tartósan kell pótolni.

A cumisüveg valóban felejtős, bármelyiknél előfordulhat cumizavar. Ha mégsem, akkor az a kivétel, nem a szabály.

Szerintem egyelőre felesleges bármi ilyen spéci dolgot beszerezned. Ha csak pár alkalomról lesz szó, bőven megteszik a fenti egyszerű eszközök. Én csak akkor vennék komolyabb dolgot (akár ezt az itatót is), ha alapos okom lenne rá.

2013. febr. 13. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!