Ha ilyet vennék jobban járnék mint a cumis üveggel igaz?
ugy értem akkor nem lesz cumizavar ha csak ebböl kap meg ciciböl ha megszületik?
Úgy nézem, ez svéd itatópohár, ami alkalmas újszülöttek etetésére is, igen.
De, valóban, piciknek még bőven megfelel a fecskendő (főleg, ha azt a pár cseppnyi kolosztrumot kell pótolni!), a kiskanál vagy a sima kispohár is, aminek vastag a pereme. Illetve én speciel a régen megvett cumisüvegnek az aljából, mint egy pohárból itattam a fiam, amikor éppen 1-2x kellett.
Az SNS is szuper, de mivel elég drága és kicsit macerás a használata, inkább akkor javasoljuk, ha tartósan kell pótolni.
A cumisüveg valóban felejtős, bármelyiknél előfordulhat cumizavar. Ha mégsem, akkor az a kivétel, nem a szabály.
Szerintem egyelőre felesleges bármi ilyen spéci dolgot beszerezned. Ha csak pár alkalomról lesz szó, bőven megteszik a fenti egyszerű eszközök. Én csak akkor vennék komolyabb dolgot (akár ezt az itatót is), ha alapos okom lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!