Rengeteg tejem van. Már több üveggel lefagyasztottam, nem győzöm fejni. Mit csináljak vele?
Szia!
Én is ezen problémáztam még 1,5 hete. Aztán elkezdtem azt, h szopi után csak annyit fejtem, h ne feszüljön a cicim és most már nagyjából beállt a mennyiség, általában kibírom fejés nélkül a köv. szopiig. Egyébként anyatejgyűtő állomás nincs mindenhol, pl. a közelünkben sincs.
nincs kiskutyád? a mienk imádja :-))))
nem érdemes fagyasztgatni,mert,ha ennyi van ,akkor sokáig lesz,az pedig nem tárolható olyan sokáig-és a minősége is alkalmazkodik a baba igényeihez,tehát,ami 1 hónaposan tartalmas volt neki,az fél évesen már nem lesz az.annyit tegyél el 10-12 adagot,hogyha el kell menned-apa is tudjon etetni,v ha mentek valahova.az a baj,h a gyűjtőállomásra el kell vinni minden nap.adj fel hirdetést,h ki jönne érte.aki közel van-és nincs neki,örömmel fogadja.de a vérvételen kivül kell még egy csomó vizsgálat
Persze, a Heim Pálból... De nem mindenki budapesti.
Szerintem is keress valakit, akinek nincs teje, add neki, a védőnő biztos tud segíteni.
Fogadd meg a 3. válaszoló tanácsát.
Minél többet fejsz, annál több tej termelődik. Próbáld meg beállítani, hogy csak annyi tej termelődjön, amennyit a babád megeszik. Csak nagyon picit fejj ki, ha feszít. ha nem, ne fejj egyáltalán. Be fog állni szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!