Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rengeteg tejem van. Már több...

Rengeteg tejem van. Már több üveggel lefagyasztottam, nem győzöm fejni. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Nem akarom kiönteni, de nekem már nincs szükségem ennyire.
2008. júl. 22. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Add le anyatejgyűjtőbe. Ha jól tudom 1900 Ft litere. Kell hozzá egy pár vizsgálat de szerintem megéri!
2008. júl. 22. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
2008. júl. 22. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezen problémáztam még 1,5 hete. Aztán elkezdtem azt, h szopi után csak annyit fejtem, h ne feszüljön a cicim és most már nagyjából beállt a mennyiség, általában kibírom fejés nélkül a köv. szopiig. Egyébként anyatejgyűtő állomás nincs mindenhol, pl. a közelünkben sincs.

2008. júl. 22. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:

nincs kiskutyád? a mienk imádja :-))))

nem érdemes fagyasztgatni,mert,ha ennyi van ,akkor sokáig lesz,az pedig nem tárolható olyan sokáig-és a minősége is alkalmazkodik a baba igényeihez,tehát,ami 1 hónaposan tartalmas volt neki,az fél évesen már nem lesz az.annyit tegyél el 10-12 adagot,hogyha el kell menned-apa is tudjon etetni,v ha mentek valahova.az a baj,h a gyűjtőállomásra el kell vinni minden nap.adj fel hirdetést,h ki jönne érte.aki közel van-és nincs neki,örömmel fogadja.de a vérvételen kivül kell még egy csomó vizsgálat

2008. júl. 22. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
A heim Pálból 100ml ért is kijönnek-nem neked kell vinned sosem!!!Jönnek érte.ha jól tudom egy vérvizsgálatra kell elmenj oda meg egy tüdőszűrő papír kell és ennyi.Sztem jó ha tudsz segíteni más gyerekeknek is akikenek nem jut tejcsi.És nembeszélve arról ha tényleg sok tejed van én 1800ról tudok,de lehet már 1900ft egy liter és azért az egy hónapban nem kevés pénz neked sem.Sztem próbáld meg leadni!12napos baba anyukája
2008. júl. 22. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze, a Heim Pálból... De nem mindenki budapesti.

Szerintem is keress valakit, akinek nincs teje, add neki, a védőnő biztos tud segíteni.

2008. júl. 22. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A vizsgálatokra nem tudok elmenni,mert egyedül vagyok az 1 hónapos babámmal,a párom meg estig dolgozik.Kértem a védőnő segítségét hátha van olyan anyuka ismerőse akinek adhatnék.
2008. júl. 24. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Fogadd meg a 3. válaszoló tanácsát.

Minél többet fejsz, annál több tej termelődik. Próbáld meg beállítani, hogy csak annyi tej termelődjön, amennyit a babád megeszik. Csak nagyon picit fejj ki, ha feszít. ha nem, ne fejj egyáltalán. Be fog állni szépen.

2008. júl. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!