Egyik cicimben rengeteg a tejcsi, a másikban alig van. Mit tudok tenni ez ellen? Volt így valakinek, beállt utána? 1 hetes kisfiú anyukája.
Nekem ugyanez, a jobb mellemben volt 70, akkor a balban 10.
Egy ideig adtam pótlást, aztán elkezdtem két mellből szoptatni. Négy napig tartott, amíg átállt a szervezetem, és így megtermelte amit kellett - igaz ebben a 4 napban másfél óránként etettem (bár éjjel két alkalom is elég volt).
Utána viszont mindig a ballal kezdtünk, azt kiszívta teljesen, és mindig a jobb volt a második, hátha az első mohósággal jobban serkenti a balt. Ez nem jött be, a balban továbbra is minimális volt, viszont így is elég volt, 14 hónapos koráig szopizott, aztán elválasztotta magát:)
Ahogy letelt a 4 nap, pótlás sem kellett, és onnantól sosem, bár én mindig fejtem este, hátha később kell:)
Ennek eredményeként másfél hónapig mindent anyatejjel készítettem el:D
Szóval kitartás, átáll a másik cicid arra, hogy egyedül is jóltartsa a babádat!
Köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam.Ma tudtam már belőle 20-at fejni szopi után és nagyon örültem neki.Eddig csak max 10 körül volt benne míg a máikban 80.Péntek óta borogatom,kenem.Mintha már kicsit puhulna fel,nem lenne annyira gyulladt.
Ha mégsem jönne rendbe akkor megpróbálom az általatok leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!