Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha ilyet vennék jobban járnék...

Ha ilyet vennék jobban járnék mint a cumis üveggel igaz?

Figyelt kérdés

ugy értem akkor nem lesz cumizavar ha csak ebböl kap meg ciciböl ha megszületik?

[link]

2013. febr. 12. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%

Vegyél normális cumisüveget! Nem minden baba lesz cumi zavaros!!!

100/1 talán

2013. febr. 12. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egyik gyerekem sem lett cumizavaros. kaptak tápszert is éjszaka ha kevés volt a tej és szoptak is napközben.

A linkböl nézve ez egy csörös itatópohár, ezekböl kb 1 évesen tudnak csak inni, mert ez rendesen folyik ha megszívja. a cimusüvegböl csak keveset jön.

2013. febr. 12. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
szia! ha szopibarát vagy akkor ne adj neki cumisüveget, inkább szoptass vagy kanálból add neki a lefejt anyatejet, ebből a csőrös pohárból tényleg csak 1 éves kor után tudnak inni a babák
2013. febr. 12. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Mikor megszültem 3.napra indult meg a tejem addig mivel nagyon sírt éhségében kapott rendes üvegpohárból inni. Ici pici korty kell csak ilyenkor. Aki el akarja adni Ő is írja egyszer sem használt, ne költs feleslegesen.
2013. febr. 12. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha választani kell, akkor a linkelt eszközt válaszd:), bár egy hagyományos üveg presszóspohárból is nagyon ügyesen tudnak "inni" az újszülöttek is:). Szóval ha nem kell tartós használatra a cumisüveg, akkor ezek(amit linkeltél é s a kávéspohár) kiválóan megteszik, amit kell:).
2013. febr. 12. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Újszülöttet a legegyszerűbb (a cici után :)) fecskendőből etetni, ha már picit nagyobb, akkor ilyenből is itathatod:

[link]

2013. febr. 12. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok
2013. febr. 12. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:

szia, ajánlom a szoptanít készüléket. Én mindig abból adom a pótlást a kisfiamnak, nagyon hasznos. Sokszor van olyan, hogy mondjuk csak 40 grammot tud szopni, aztán ebből kapja a pótlást és a végén 100 gramm anyatej is lesz.

Nézz utána, fel kell ragasztani a melledre egy kis csövet, és egy tartályból jön a tápi, a baba azt hiszi, hogy szopik.

Így biztos nem apad el a tejed.

2013. febr. 12. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz elég tejed. Ráérsz ilyeneket venni akkor, ha tényleg úgy van. Ez a szoptanít elég drága sajnos:(.
2013. febr. 12. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerencsére SNS-t (a Szoptanít is ilyen készülék) sok helyen lehet bérelni is, de tényleg ráérsz akkor agyalni, ha kell!
2013. febr. 12. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!