8 hetes a kisfiam. Most akarom elkezdeni szoptatni. Eddig kulonbozo okokbol lefejt tejcit kapott uvegbol. Szerintetek sikerulni fog? Barmilyen tanacsot szivesen vennek!
Ha cumisüvegből kapta akkor nem biztos, hogy sikerülni fog. Nem nagyon szokták ajánlani az anyukáknak, hogy cumisüvegből etessenek, egészen addig míg el nem kezdik a hozzátáplálást, mert a gyereknek összehasonlíthatatlanul könnyebb cumisüvegből ennie, mint ciciből és nem fog azért szenvedni a cicivel, mikor már nagyon jól tudja, hogy könnyebben is hozzá tud jutni a tejcihez.
Én még nem láttam olyat, hogy sikerült volna, de nagyon remélem, hogy neked részed lehet a szoptatás élményében és sikerülni fog!
Szerintem, ha van jó sok tejed és könnyen jön, akkor sikerül. Nálunk is eleinte üveg és cici volt, de amikor beindult rendesen a tej, akkor már nem volt gond a cicivel egyáltalán.
Sok sikert és ne add fel 1-2 nap alatt. :)
Pont ennyi idős volt a kislányom, mikor el tudtam kezdeni szoptatni (bimbóvédővel, mert sajnos a befeléforduló mellbimbóm IS közrejátszott, hogy nem tudtam szoptatni, fejtem, és mellette kapta a tápszert.)
3 és fél hónapos koráig "tudtam" szoptatni (mivel megszokta a cumit előtte, ezért a mellemen üvöltött, sírt sokszor, mert nem jött úgy, ahogy a cumiból), meg mondjuk nekem nem is volt sok:-/ Aztán már jelentéktelen mennyiségek...
Ha van tejed rendesen, akkor lehetséges, hogy nagyobb sikerrel jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!