Kezdek beteg lenni. Ijesztő, hogy a 2 hónapos babám rám van utalva. Napi 12x szoptatom, mi lenne ha én kidőlnék? Ti nem féltek?
Szerintem teljesen normális, hogy édesanyaként aggódsz a gyermeked miatt. Egész nap te vagy vele, te táplálod, gondozod. Jogos, ha úgy érzed, nélküled nem lenne tökéletes a boldogsága. Aztán ahogy cseperedik, egyre több olyan helyzet áll elő, amikor ez az összhang megbomlik és csodák csodája a baba gond nélkül átvészeli. Te is egyre rugalmasabb leszel.
Nagyon ügyes vagy, hogy igény szerint szoptatod, a napi 10-12 szopi 2 hónapos babánál nem is extrém sok.
Lázasan nyugodtan szoptathatsz. Amikor nem volt lázmérő vajon honnan tudták az édesanyák, hogy 38 fölött van a lázuk, nem szabad szoptatni. És mit adtak volna pici babájuknak, mikor még tápszer nem volt.
Egy doboz tápszer otthon nem árt, szokták mondani, hogy a legjobb tejszaporító a konyhapolcon figyelő tápszeres doboz. (anyuka megnyugtatására)
Nem lesz semmi baj ! :)
De szerintem egy 2 hónapos babának már igen kéne 3 órát ki bírnia minimum, és minimum 1x-2x fel kelni az éjjel, én nagyon sokkalom :( Az én kislányom már ilyenkor fel sem kelt enni az éjjel persze mindenki más de én ő hozzá nagyon sokalom.
Persze aztán nem szoptatja ,begyulladt a melle és akkor még jobban beteg lesz.
39.8 volt a lázam mikor mellgyullladásom lett,muszáj volt szoptatnom. Náthás lettem akkor is ,főleg mert kapja közben az ellenanygot.Amit én észrevettem ilyenkor csökkent a tejmennyiségem,nem is jött vissza annyira ,mint előtte volt így tápszert kap napi egyszer.Bár hozzáteszem 5 hétig volt mellgyulladásom így nem is csodálom,hogy csökkent, még jó,hogy nem apadt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!