Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kezdek beteg lenni. Ijesztő,...

Kezdek beteg lenni. Ijesztő, hogy a 2 hónapos babám rám van utalva. Napi 12x szoptatom, mi lenne ha én kidőlnék? Ti nem féltek?

Figyelt kérdés
Tudom szoptatni kell betegen is, de most megijedtem mi történne vele nélkülem. A biztonság kedvéért tartsunk itthon tápszert? Ti nem féltek, hogy mennyire rátok van utalva a babátok? 2 hónapos kisfiú anyukája
2013. febr. 8. 18:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális, hogy édesanyaként aggódsz a gyermeked miatt. Egész nap te vagy vele, te táplálod, gondozod. Jogos, ha úgy érzed, nélküled nem lenne tökéletes a boldogsága. Aztán ahogy cseperedik, egyre több olyan helyzet áll elő, amikor ez az összhang megbomlik és csodák csodája a baba gond nélkül átvészeli. Te is egyre rugalmasabb leszel.

Nagyon ügyes vagy, hogy igény szerint szoptatod, a napi 10-12 szopi 2 hónapos babánál nem is extrém sok.

Lázasan nyugodtan szoptathatsz. Amikor nem volt lázmérő vajon honnan tudták az édesanyák, hogy 38 fölött van a lázuk, nem szabad szoptatni. És mit adtak volna pici babájuknak, mikor még tápszer nem volt.

Egy doboz tápszer otthon nem árt, szokták mondani, hogy a legjobb tejszaporító a konyhapolcon figyelő tápszeres doboz. (anyuka megnyugtatására)

2013. febr. 9. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, természetesen a reklamációm annak szólt, aki lepontozott, ne vedd magadra, ha nem Te voltál.
2013. febr. 9. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baj ! :)

De szerintem egy 2 hónapos babának már igen kéne 3 órát ki bírnia minimum, és minimum 1x-2x fel kelni az éjjel, én nagyon sokkalom :( Az én kislányom már ilyenkor fel sem kelt enni az éjjel persze mindenki más de én ő hozzá nagyon sokalom.

2013. febr. 9. 14:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat! Mostanaban mar este 10 utan hajnali 2 korul kel ami majdnem 4 ora. Napkozben viszont nem birja 2-2,5 oranal tovabb. Egyebkent pici sullyal szuletett ido elott 3 hettel szoval az is benne van hogy behozza a lemaradast. Nagyon szep utemben novekszik szoval nem eroltetem az etetesek ritkitasat, majd idovel ritkulni fog. Koszi szepen megegyszer! (Egyebkent ugy nez ki egy virus fertozesem van. Alig birok mozogni kezem labam faj, remelem hamar elmulik :)).
2013. febr. 10. 01:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Jobbulást és csak gyarapodjatok igény szerint!
2013. febr. 10. 02:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze aztán nem szoptatja ,begyulladt a melle és akkor még jobban beteg lesz.

39.8 volt a lázam mikor mellgyullladásom lett,muszáj volt szoptatnom. Náthás lettem akkor is ,főleg mert kapja közben az ellenanygot.Amit én észrevettem ilyenkor csökkent a tejmennyiségem,nem is jött vissza annyira ,mint előtte volt így tápszert kap napi egyszer.Bár hozzáteszem 5 hétig volt mellgyulladásom így nem is csodálom,hogy csökkent, még jó,hogy nem apadt el.

2013. febr. 10. 11:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha lázas vagy és feltelik a melled, a fejés nem segít?
2013. febr. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!