Ehhez mit szóltok? Beteg vagyok egy pár napja, lázam is volt, szoptatom a kislányomat sőtt van egy tejtesó is, minden nap hordják tőlem a tejet!
Szia!
A tejjel biztos, hogy nem fertőzől!
Én is voltam jó pár napig lázas és a gyermekorvos utasítására szoptattam rendesen 3 óránként. Semmi baj nem lett.
Szerintem sem lehet semmi baj belőle ha issza a baba a tejedet. Viszont ha belegondolok a másik baba családjának a helyzetébe, lehet én se kérnék most abból a tejből. Valahogy az ember olyan kiszolgáltatottnak érzi magát ilyen esetben, hogy a te tejedtől, a te egészségedtől függenek. Én nem tudtam szoptatni az első babámat és anyatejgyűjtőből kaptunk tejcsit. + hónapos lehetett a picim, amikor egyszercsak kihányta az anyatejet. Lehet semmi baj nem volt a tejjel, lehet a tápszert is kihányta volna, de attól a naptól kezdve nem kértük a tejcsit. Többet nem hányt azóta se( 2,5 éves).
Szóval ezen szerintem ne sértődj meg, hogy most egy ideig nem kérik a tejedet, mert én el tudom képzelni, hogy mit érezhetnek. Ha valami baja lenne a babának(pl náthás, lázas lenne) egyből arra gondolnának, hogy attól. Tudom, én is ilyen voltam.
Köszi szépen a válaszokat!
Szó sincs róla nem sértődök meg, örülök, hogy eddig is tudtam nekik segíteni, bár azt hiszem mire kilábalok a betegségből már nem fogok tudni tejet adni, mivel minden nap lénygesen kevesebb van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!