Kezdek beteg lenni. Ijesztő, hogy a 2 hónapos babám rám van utalva. Napi 12x szoptatom, mi lenne ha én kidőlnék? Ti nem féltek?
Én nem féltem.
Én mondjuk csak 3 óránként szoptattam a fiamat, illetve mivel sok tejem volt, így előfejtem, illetve szoptatás után le is fejtem és a lefejt tejet lefagyasztottam, így mikor kevesebb lett a tejem, akkor is tudtam anyatejet adni neki. Nekem egy betegség következtében diétáznom kellett, sokat voltam rosszul, görcsöltem és így a tejem is veszélybe került, el is ment, de még időben írt fel tápszert a gyerekorvosunk, így amikor elfogyott a lefagyasztott tej is, akkor kapott tápszert a fiam.
Amúgy az nem baj, ha van otthon tápszer, mert sosem lehet tudni.
gondolom nem vagy halálos beteg, tápot meg akármilyen drogériában lehet kapni, vagy az orvos felírja, kiváltjátok. Akár este az ügyeletes orvos is, párod elrohan kiváltani és kész, nyugi, nem hal éhen. Bár a 12-szeri szoptatást sokallom, sosem alszik a babád?
Ne aggódj, gyógyulj meg, pihenj sokat.
Nem fogsz kidőlni, de ha helyzet lenne, sikerülne megoldani, azért vagy anyuka.
Valamelyik előző, neked nem tudom, ki tanácsolta, hogy 39 fokos lázzal szoptass, de én mindenhol azt hallom, 38 fok felett tilos.
Lehet szoptatni lázasan is! Én is azt tettem, semmi baja nem lett a fiamnak, csak kevesebb tejem volt.
Én sikeresen elkaptam egy hányós-hasmenős vírust, és szó szerint nem tudtam felállni az ágyból, összefogott hajjal vödör fölött lógtam...nah, ott ijedtem meg, hogy hogyan kelek fel a gyerekhez, ha csak sír, nem hogy hogyan etetem...eddig ilyen eszembe se jutott, mindig attól féltem, hogy ő lesz beteg. Végül páromat hívtam fel, de nem tudott a munkájából hazajönni, aztán a testvéremnek sikerült megoldania és ő besegített egy nap!
Szörnyű érzés, hogy nem tudok odamenni a gyerekhez, nem hogy felemelni és ellátni, ha sír megvigasztalni...
4 és fél hónapos baba anyukája
Koszonom a valaszokat! Vegul tegnap este 38,7ig ment fel a lazam. Panadol es hutofurdo vegul levitte. Na jo 10x szoptatok nem 12x. Napkozben 2 orankent eszik, este 3-4. Egyik nap feltettem a kerdest h nem sok e es normalis e. Az a valasz h igeny szerint kell szoptatni es normalis. Remelem lassan majd csokken napkozben is. Mindenesetre szamomra eleg ijeszto, hogy ennyire ram van utalva egy kisember.
En ugy tudom gyerekorvostol h lehet sot kell szoptatni akar 40 fokos lazzal is. remelem nem leszek annyira beteg.
ja meg annyi h az meg ok h megetetem de bufiztetni setalni vele na az mar nehez betegen. Vigyazni fogok h nehogy lebetegedjek.
Na köszi a lepontozást, nem tudom, nektek mi rosszat írtam, csak megkérdeztem, ki mondta, hogy lázasan lehet szoptatni? Ugyanis én megkérdeztem a védőnőmet, és tapasztalt mamikat is, mind azt mondta, 38 felett nem szabad.
Ennyi erővel én is lepontozhatnám azt, aki beírja, hogy lázasan szoptat, na ennyit rólatok! Meg azt is, aki feltesz egy kérdést, csak úgy kapásból!
6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!