Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt már valakinek tejcisztája...

Volt már valakinek tejcisztája? Mennyi idő múlva múlt el?

Figyelt kérdés
Szoptatás alatt egyszer begyuladt a mellem, és csomó maradt a helyén. 9 hónapos a lányom, és lasan 5 hónapja nem szotatok, de a csomó ugyanott van. Voltam már orvosnál is, és kiderült tejcisztám van. A doki azt mondta nem kell foglalkozni vele, majd fel fog szívódni. Mikor kérdeztem, hogy mennyi idő alatt szívódik fel, azt mondta változó. Ha megnyomom a mellem, még mindig jön egy pici tej belőle. Akinek esetleg volt ilyen, mikor szívódott fel?
2013. jan. 24. 08:15
 1/3 masni1 ***** válasza:

Valóban ne foglalkozz vele. Ha egy év múlva is még meglesz, menj el mellvizsgálatra. És főleg ne piszkáld. Ha zavar, kioperálják, de annak helye marad fölöslegesen.

Nekem a mellgyulladás utáni megmaradt csomót 20 év után operálták meg, mert ismét begyulladt. A tejcsatornák állandóan nyitva vannak, akár szoptatsz, akár nem.

Amúgy miért nem szoptatsz, ha van még tejed?????

2013. jan. 26. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyi tejem nincs hogy szoptatni tudnék. Csak ha megnyomom, akkor egy-egy csepp még jön belőle, de ennyi.
2013. jan. 28. 08:18
 3/3 A kérdező kommentje:
A mellgyulladásod után a csomó ott maradt a melledben, hogy később kioperálták? Már arra is gondoltam, hogy lehet nem is tejciszta, hanem a gyulladásból visszamaradt csomó!?
2013. jan. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!