Mi tevo legyek? Szoptathatok tovabb? ket honapos mult a kisfiam. Miutan megtortent ferjemmel az elso sex, elkaphattam valami fertozest, mert amikor pisiltam nagyon fajt es kicsit rozsaszines is volt.
Én így látatlanban, főleg diploma nélkül nem diagnosztizálnél, se magamat, sem pedig mást. A húgyúti fertőzés is okozhat ilyen panaszokat, ebben a pocsék, időben /bár nem írood, nálatok milyen az idő/ egy torokfájás sem szokatlan.Azzal, ha szoptatod a babádat épp védettséget adsz át neki az anyatejen keresztül a környezetetekben lévő bacik ellen, méghozzá kész ellenanyagokat, így az ő kis szervezetének már kisebb erőfeszítésre van szüksége. Akár az is lehet, hogy ő nem kap el tőleg betegséget vagy rajta csak enyhén jönnek ki a tünetek. Itt elég sok infót kaphatsz a témában: [link]
Persze, menj minél előbb oorvoshoz, hogy kezeltetni tudd magad, hisz egy vbetegség leterheli a szoptatás miatt amúgy is leterhelt szervezetedet!Jobbulást! A diagnózist meg inkább hagyd egy orvosra:D
Ha csak a pisilés fáj, azt nem szexuális úton kaptad. Viszont ha véres a vizelet, az elég nagy baj. Nem "hamarosan" kell a doki, hanem azonnal.
Valószínűleg antibiotikumot fogsz kapni, és valószínűleg amiatt nem szoptathatsz, de ne találgassunk, igaza van az előzőnek, irány a doki.
Utolsó!
Megmondanád hogy milyen betegséget lehet elkapni anyatejen keresztül? Az anyától elkaphatja, de nem a tejtől, és a szoptatástól. Nem kellene a hülyeséget terjeszteni.
Bizonyos fertőző ágensek tényleg átmehetnek a tejjel (is), pl. igazolt HIV vírus és TBC mellett tilos szoptatni. De ezek szerencsére nem a tipikus és gyakori esetek, legalábbis nálunk.
Kérdező, szoptass nyugodtan tovább, mert akár kap a babád az esetleges baciból/vírusból (anyatejen át vagy máshogy), akár nem, a saját ellenanyagaid őt is folyamatosan védik!
És igen, ha gyógyszert kell szedned, mindenképp szólj, hogy szoptatás mellettit kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!