Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az jó ha minden szopi után...

Az jó ha minden szopi után pótolok vagy inkább hagyjak ki 1-1 szopit és akkor majd ha az következik akkor csak szopjon?

Figyelt kérdés
muszály pótolnom mert nagyon keveset hízott hetekig és nincs is annyi hogy elég legyen.
2013. jan. 19. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy csinálnám, hogy minden alkalommal szoptatnám mindkét mellből,és utána még fejnék is belőle.Nem baj, ha csak pár csöpp jön eleinte, de így fog beindulni a tejtermelés.

Nincs baj a pótlással,de szerintem ne hagyj ki szoptatást,mert akkor kevesebb inger éri a cicidet,és most a gyakori ingerre van szükség.

2013. jan. 19. 14:36
 2/6 A kérdező kommentje:
csak az is baj hogy egy idő után nem akar cicizni és akkor jön a pótlás.van hogy 5 perc de van hogy 10 perc után.fejni nem szeretnék mert van egy kicsivel nagyobb tesó is és örülök ha ezt kibirja míg megetetem.
2013. jan. 19. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:

De miért nem akar cicizni?Lustaságból,vagy mert csak kínlódik,mivel nincs tej?

Tudom, hogy nehéz megoldani a fejést,de én is rákényszerültem,mert eleinte nekem sem volt túl sok tejem.

Most 8 hetes a picim,2 éves a nagy, és a pici legalább 40 percet szopizik...

2013. jan. 19. 15:01
 4/6 xStefix ***** válasza:
78%

Ez a cumizavar előszobája...

Kérdés, szeretnél-e tovább szoptatni? Mert nagyon nem mindegy, hogyan csinálod ezek után.

2013. jan. 19. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
HA kihagysz szopit, csak még kevesebb tejed lesz. Tehát ha szeretnéd legalább fenntartani a mostanit, vagy lassabb csökkenést elérni, akkor mindig először szoptass, és utána pótolj.
2013. jan. 19. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
szerintem cumizavar,volt ennél rosszabb is.már most kezd egyre többet ciczni megint pedig ugyanúgy cumisüvegből kapja a pótlást.amugy 3 és fél hónapos,a tesó meg 22 hós. akkor szerintem maradok a cicizés majd pótlás mellett.amugy éjszaka csak cicizik,akkor nem kell pótolnom.meg délelőtt is csak kb.30-60 milit. Köszönöm a válaszokat
2013. jan. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!