Melyik cici következik?
Ha szükségét érzed, jelöld meg a soron következő melledet valahogy. Én anno úgy csináltam, hogy a szopis párnánkat mindig a következő oldalra pakoltam át az ágyon, mikor végeztünk. De van, aki pl. karkötőt hord és azt cserélgeti a megfelelő oldalra.
Az alkoholos filcet nem ajánlom. :)
Naigen, nem akartam írni, hogy valaki nagyokos már ebből is üzletet csinált... Csak tudnám, miért kell valakinek ilyen hipiszupi kütyü. Egy régi sima kedvenc nem megfelelő?
Persze vegye, aki szükségét látja, nem azt mondom, csak azon mérgelődöm, hogy annyi butaságot ránk tudnak sózni a gyereken elindulva...
jaj :)) mik vannak!
azt hangsúlyozza, hogy ez miért tök jó, mert nem kell áttenned egyik oldalról a másikra. mert az marha bonyolult
Szia!
Nekem szerencsére mindig érezhető volt a különbség (még most is az, másfél éve szoptatok).
Ha nem érzed a különbséget, egy egyszerű karkötővel stb. megoldható, mindig az aktuális, soron következő oldalra teszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!