Ti milyen pózban szoptattok?
Figyelt kérdés
tudnátok nekem valamit ajánlani?ugyanis én úgy szoptatok hogy az ölemben egy vastag pléd összehajtva azon fekszik a fiam!de már nagyon fáj a derekam és a hátam!mit csináljak?2013. jan. 12. 10:41
11/16 anonim válasza:
Én sima párnával szoptatok, nem is tudtam h van ilyen, hogy szopipárna, a második héten egyszerűen meguntam hogy leszakad a karom attól, hogy tartanom kell egyfolytában, így az ölembe raktam egy párnát. Viszont azon aggódom hogy ha megyünk vhova ahol nincs párna ott hogy tartsam meg a 6 kilós babámat.
12/16 A kérdező kommentje:
de jó neked mert az én babám már majdnem 9 kg!
2013. jan. 12. 21:16
13/16 anonim válasza:
Otthon csakis fekve. Tényleg így a legkényelmesebb, pláne éjszaka és nem kell hozzá semmiféle segédeszköz.
14/16 anonim válasza:
Fekve szoptatok, próbáld ki!!! A legkényelmesebb. :)
15/16 anonim válasza:
3 poz van :) egyik torokules, olemben szopiparna. Ez jo kanapen, agyon fekve... Fogelunk nincs...
Ejszaka egyutt alszunk, fekve maradok, igy csak magamhoz huzom, es kb felalomban megvan az etetes. Ha eppen nyifogos idoszaka van, akkor karba veszem, es miozben szopizik, tudom ringatni, setalni vele... A setalost meg azert is szeretem, mert a masik kezem szabad, tudok akar fozni is. Jovo heten szerzek kendot, elvileg azzal is magadra lehet ugy kotozni a gyereket, hogy tudjon szopizni, es akkor mindket kez szabadon marad. Cicifuggo babaknak ez jo lehet :)
16/16 anonim válasza:
Elutesek, elirasok... Szal szopiparnas verzio ulve jo, es fotelunk nincsen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!