Ti milyen mellbimbóvédőt használtok, (Persze ha használtok), és minden szopinál vagy néha nélküle szoptattok?
Medela 24mm-es.Minden szopinál kell használnom, mert e nálkül nem igazán tudja bekapni a bimbómat 5 hetes fiam.
Első fiamnál fél évig használtam, aztán a nélkül is szoptattam még 17 hónapos koráig,remélem most is sikerül majd leszokni mikor picit nagyobb és erősebb lesz.
Én nem tudtam nélküle szoptatni, mert kislányom egyszerűen nem érezte a mellbimbómat bármit is csináltam (tény, hogy nagyon pici mellbimbóim vannak)...
Úgyhogy minden szopinál használtam, Aventes volt. S nem panaszkodom, jó volt, nekem nagy segítség volt.
De amúgy azt mondják, hogy ha tudsz anélkül szoptass.
Első vagyok, szerintem ne csinálj nagy lelki kérdést ebből.
Első fiamnál totál frusztrált voltam, hogy nem tudtam nélküle szoptatni.Aztán beletörődtem.Mikor fél éves volt egyszer csak úgy megpróbáltam nélküle és akkor már szépen ment neki, és még sokáig szoptattam.
Most eleve úgy készültem a 2. babánál, hogy azt is vittem a kórházba biztos ami biztos alapon.És nem érdekel, hogy vele szoptatok, a lényeg hogy anyatejet kap és nem kel külön lefejnem, hanem ez segít, hogy kiszívja.
Nem tudom mekkora a babád, de ne idegeskedj, nem lesz semmi baj abból, hogy nem közvetlen a melledet kapja be:)
Nekem is nagyon pici, lapos mellbimbóim vannak, ezért minden szopihoz kell (11 hónapja szoptatok)
Medela a legjobb szerintem, utána Avent jön a sorban. Próbáltuk a MAM-ot is, az nem jött be.
Bimbókiemelőt próbáltad? Nekem mondjuk nem segített, de sokak problémáját megoldja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!