Milyen tejserkentőt használtok?
Szia! Fejjél sokat!!!! 2-3 óránként, függetlenül a szoptatástól! Ez a leghatásosabb módszer! Én nem szoptatok, fejem a tejet és így kapja cumisüvegből a 2 hónapos lánykám, aki nem nagy étvágyú! A fejés miatt rengeteg tejem van! Előtte én is ittam teát, szedtem homeós bogyót.....ha kiüríted jól a melled, akkor fog újra jól telítődni! Én már szabadulnék apasztanám a tejet, annyi van és nagyon utálok már fejni!
Sok sikert!
hát több problémám is van,az egyik hogy hiába fejem nem lesz több,a jobb mellemből szinte alig jön tej,így általában csak a balból szoptatok,abba is olyan 30-40 ml van,fejesénél néztem,
így tápszerrel pótolok.
homeos bogyót szedtem most,attól "van" tejem,de 1 evésre az sem elég mert kb fél óra múlva kell a tápszer mert még éhes.
de úgy vagyok vele hogy legalább ennyi tejet kap.
a lányomnál éppen ugyan ez volt,csak ott hiába fejtem szedtem a tejserkentőt semmi nem segített,úgy 10-20 ml több nála se volt.
Hogyan szoptatod a kicsidet? Milyen rendszerben?
Hány mellet adsz neki egy szopikor?
Mennyi ideig szopizik?
Mikor adod a pótlást?
Mennyit iszol?
Sziasztok!
Hasonló cipőben járok...3hónapos és 1,5 hetes a babám,de köpködi a cicit 5-10 perc után és sír...nappal két ciciből össz. 80 grammot mérek.Éjjel egyszer kel,akkor csak egyikből eszik,azt nem mérem, másikat elkezdtem 2 napja éjjel fejni.Reggel ma pl 180g-ot evett 2 ciciből. ilyen még nem volt. Szal nappal 80at eszik,de nem fogad el cumiból sem tejet sem tápszert.Mérésnél utóbbinál 1 hónap alatt 520grammot hízott,azt mondta a védőnő...ez 10dgk-mal kevesebb,mint kéne.Vissza kell vinnem 2hét múlva mérni.Beleőrülök,h nem eszik 130-150 helyett csak 80-100akat...
Miért nem fogad el kiegészítést?
Előtte csak 1 ciciből evett 120kat...ezért érzem kevésnek.
6*eszik egy nap.
Kedves Utolsó!
Pont abban a korban van 3 hónaposan, amikor elkzedenek a külvilág felé tekingetni, sokszor hirtelen sokkal kevesebbet szopiznak, mivel hirtelen minden más fontosabb lesz:). Azért nem fogadja el a tápszert, mert nincs rá szüksége:). Ha éhes lenne, jelezne! Az pedig, hogy 10 dekával kevesebbet hízott mint a tankönyvi követelmény, önmagában egyáltalán nem gond:).
Mennyivel született? Most mennyi gramm? Pisis, kakis pelusok száma hogy alakul? Éber, mozgékony?
Én napi 4 litert iszom!
És alegjobb tejserkentő a lányom!Amikornyafog cicit kapamikor cuppog cicit kap,ha két kortyot eszik akkor szomjas, deatejem ettőlpont annyimint amennyikell!
3éve és 1 hete szoptatok folyamatosan,de nem szedtem tejserkentőtsoha, de napi 4litertiszom azóta!Nyárontöbbet!
Kedves 6-os!
3220-al született,most 5050gramm volt a 3 hónapos mérésen.
Pisi rengeteg...kaki átlag 1/nap.Néha 2 db...
Hát nem tudom,remélem hogy csak ez a baj,de ez mostmár 1,5hete megy és 3-4 napja már csak 40/cici,1 hete még 80/cici...ezért aggódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!