Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen tejserkentőt használtok?

Milyen tejserkentőt használtok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia! Fejjél sokat!!!! 2-3 óránként, függetlenül a szoptatástól! Ez a leghatásosabb módszer! Én nem szoptatok, fejem a tejet és így kapja cumisüvegből a 2 hónapos lánykám, aki nem nagy étvágyú! A fejés miatt rengeteg tejem van! Előtte én is ittam teát, szedtem homeós bogyót.....ha kiüríted jól a melled, akkor fog újra jól telítődni! Én már szabadulnék apasztanám a tejet, annyi van és nagyon utálok már fejni!

Sok sikert!

2012. dec. 10. 12:05
 2/13 A kérdező kommentje:

hát több problémám is van,az egyik hogy hiába fejem nem lesz több,a jobb mellemből szinte alig jön tej,így általában csak a balból szoptatok,abba is olyan 30-40 ml van,fejesénél néztem,

így tápszerrel pótolok.

homeos bogyót szedtem most,attól "van" tejem,de 1 evésre az sem elég mert kb fél óra múlva kell a tápszer mert még éhes.

de úgy vagyok vele hogy legalább ennyi tejet kap.

a lányomnál éppen ugyan ez volt,csak ott hiába fejtem szedtem a tejserkentőt semmi nem segített,úgy 10-20 ml több nála se volt.

2012. dec. 10. 12:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ez volt a problémám a jobb mellemből egyáltalán nem is akart enni így azt fejtem.Mostanra már beindúlt és már szíja a jobbot is.Sajnos még így sem elég,mert már 3 hónapos,és jobb az étvágya.Nekem azt tanácsolták,hogy tegyem többször mellre,és több test kontaktus,így velem aludt a mellkasomon,hihetetlen de sokat segített a 30ml-ből 120ml lett,de sajna még ígyis pótolnom kellett.Ne add föl mondogazsd,hogy úgyis több lesz sok sikert.
2012. dec. 10. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:

Hogyan szoptatod a kicsidet? Milyen rendszerben?

Hány mellet adsz neki egy szopikor?

Mennyi ideig szopizik?

Mikor adod a pótlást?

Mennyit iszol?

2012. dec. 10. 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hasonló cipőben járok...3hónapos és 1,5 hetes a babám,de köpködi a cicit 5-10 perc után és sír...nappal két ciciből össz. 80 grammot mérek.Éjjel egyszer kel,akkor csak egyikből eszik,azt nem mérem, másikat elkezdtem 2 napja éjjel fejni.Reggel ma pl 180g-ot evett 2 ciciből. ilyen még nem volt. Szal nappal 80at eszik,de nem fogad el cumiból sem tejet sem tápszert.Mérésnél utóbbinál 1 hónap alatt 520grammot hízott,azt mondta a védőnő...ez 10dgk-mal kevesebb,mint kéne.Vissza kell vinnem 2hét múlva mérni.Beleőrülök,h nem eszik 130-150 helyett csak 80-100akat...

Miért nem fogad el kiegészítést?

Előtte csak 1 ciciből evett 120kat...ezért érzem kevésnek.

6*eszik egy nap.

2012. dec. 10. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Pont abban a korban van 3 hónaposan, amikor elkzedenek a külvilág felé tekingetni, sokszor hirtelen sokkal kevesebbet szopiznak, mivel hirtelen minden más fontosabb lesz:). Azért nem fogadja el a tápszert, mert nincs rá szüksége:). Ha éhes lenne, jelezne! Az pedig, hogy 10 dekával kevesebbet hízott mint a tankönyvi követelmény, önmagában egyáltalán nem gond:).

Mennyivel született? Most mennyi gramm? Pisis, kakis pelusok száma hogy alakul? Éber, mozgékony?

2012. dec. 10. 15:01
 7/13 anonim ***** válasza:
nálam a legjobb tejserkentő a sok folyadék volt, egész konkrétan napi 3 liter víz. Ha ennél kevesebbet iszom, akkor tejem sincs annyi.
2012. dec. 10. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Én napi 4 litert iszom!

És alegjobb tejserkentő a lányom!Amikornyafog cicit kapamikor cuppog cicit kap,ha két kortyot eszik akkor szomjas, deatejem ettőlpont annyimint amennyikell!

3éve és 1 hete szoptatok folyamatosan,de nem szedtem tejserkentőtsoha, de napi 4litertiszom azóta!Nyárontöbbet!

2012. dec. 10. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os!

3220-al született,most 5050gramm volt a 3 hónapos mérésen.

Pisi rengeteg...kaki átlag 1/nap.Néha 2 db...

Hát nem tudom,remélem hogy csak ez a baj,de ez mostmár 1,5hete megy és 3-4 napja már csak 40/cici,1 hete még 80/cici...ezért aggódok.

2012. dec. 10. 16:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja és iszok3-4 litert,eszek rendesen.A picúr is jókedélyű.akkor sír,ha éhes vagy ha álmos.3óránként evett,most megpróbálom sűrűbben ciciztetni,hátha.2-2,5óránként.
2012. dec. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!