Anyukák ti is használtok melltartóbetétet?
én mióta beindult a tejem a kórházban,eleinte csak a tejcsöpögés miatt,
de most már emiatt is,meg azért mert irtó érzékeny a mellbimbóm mióta szopik a baba(4 hetes)és ha nem tennék be akkor megőrülnék igen csak,eleinte vattapamacsot raktam de az beleragadt ..
40 db-os kiszerelésben szoktam venni,és hogy sokáig tartson 2 naponta váltom őket.
lehet nem túl érdekes a kérdés,de engem érdekel :)
persze van tej, mert érzem hogy nedves meg teljesen ellaposodik a végére,főleg éjjel,mert akkor csak egyszer ébred a baba enni,és annyira megtelik a cicim hogy csöpög,
de főleg bimbóm miatt használom mert sikítani tudnék ha hozzá ér a melltartó :)
Hát én használtam, az érzékenység és szivárgás miatt is, de volt hogy naponta többször is cseréltem. Naponta egyszer biztos cserélném mindenképpen, mert hát ha kicsöppen a tejcsi, felszívja és hát "beleromlik"...szerintem nem túl higiénikus ne haragudj :(
A legolcsóbb is pont ugyanolyan szolgálatot tesz, mint a legdrágább! Sőt, a drága Liberostól én viszkettem, szóval mindig a legolcsóbbat vettem, szerintem nem olyan nagy költség havi szinten, 400-500 Ft...
spórolni akartam csak azért :)
de akkor majd cserélem többször végül is nem egy ökör ára
Tejcsöpögés miatt haszbáltam főleg,de volt hogy a bimbó miatt raktam be de akkor is naponta cseréltem.
Mostanában csak akkor használom ha egész nap nem szopik és emiatt csepeg.Rossmannban vettem moshatót,de már esik szét pedig csak 3-4x mostam ebből 1x kézzel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!