Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig kell használni a...

Meddig kell használni a melltartóbetétet?

Figyelt kérdés
Szeptemberben szültem, és még mindig jó sok teem van. Ha félrecsúszik a melltartóbetét, van hogy folyik mindenfelé a tej. Általában szopi után 2-3 órával elkezd csöpögni. Most még oké, mert pulcsi, kabát, nem látja senki, de tavasszal, nyáron is ennyire durva lesz a helyzet szerintetek?Vagy ha már elkezdjük a hozzátáplálást, kevesebbszer szopizik, akkor jobb lesz?Csak mert a melltartón átüt a betét, és tök béna ez egy vékonyabb felsőben.
2012. jan. 13. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Én kb. szülés után 4-5 hónapig használtam, addig volt, hogy csöpögött a tejem. De utána már nem igazán volt ez gond, csak azt vettem észre, hogy még mindig automatikusan pakolom be a melltartóbetétet, de már nem volt egy csepp tejcsi sem benne mikor kivettem.

Én tavalyelőtt októberben szültem, nyárra már rég el is felejtettem mi az a melltartóbetét. :)

De még sokáig szoptattam.

2012. jan. 13. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak az első néhány hónapban folyt a tejem. A 2. gyerekkel egyátalán nem. Furcsállom, hogy neked még mindig folyik, de szerintem már nem sokáig.
2012. jan. 13. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
reménykedjél, hogy beáll majd a tejmennyiség, mert most jelenleg túltermelés van nálad. Nekem kb. 3 hónapig volt, hogy csöpögtem, éjjel meg elázott minden, főleg ha rá is feküdtem. Nekem az éjszakai szoptatások ritkulásával csökkent a csöpögés.
2012. jan. 13. 19:05
 4/5 TKI Ibolya ***** válasza:
Én még mindig használom pedig a fiam már majd 10 hónapos.
2012. jan. 13. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
3-4 hós koráig kellett csak. Utána szoptatás közben sem folyt, csak ha nincs rajtam melltartó (éjszaka). Nem a tejmennyiségtől függ, hanem hogy megtanulja-e a melled hogy hogy mennek a dolgok :)
2012. jan. 14. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!