tudnátok nekem valamit ajánlani?ugyanis én úgy szoptatok hogy az ölemben egy vastag pléd összehajtva azon fekszik a fiam!de már nagyon fáj a derekam és a hátam!mit csináljak?
Azt teszed az öledbe, rá a babát. Nem kell lehajolni, nem fáj a derekad, pont a cici magasságában van. Fotelben ülve ezzel a párnával nagyon kényelmes!!!
Csatlakozom az első válaszolóhoz! A szopipárna nagyon hasznos. Nekem bevált! :)
2013. jan. 12. 10:50
3/16 A kérdező kommentje:
már 6 hónapos múlt!ilyenkor is érdemes még szopi párnát venni?
2013. jan. 12. 10:53
4/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy megmarad-e rajta, amikor már jobban mozog. A fiam csak 7 hónapos koráig szopizott, addig kényelmes volt neki. Később nem tudom...
2013. jan. 12. 10:54
5/16 anonim válasza:
Még 1 évesen is azon szopizott.
A vaterán, teszveszen jó áron lehet már kapni!
2013. jan. 12. 11:00
6/16 anonim válasza:
Én fekve szoptatok. A legjobb!!!:))) az elejen en is ulve szoptattam, de a hatam kikeszult. Aztan anyukam mndta, hogy miert nem fordulok oldalra es a babamat magam melle teszem, magam melle forditom, higy be tudja kapni a cicit es ellazulhatunk, pihenhetunk mindketten. Olyan jol tud esni:) nezem kozben a tvt, vagy akar alszom is:) azota imadok szoptatni! Probald ki:)
3 hetes kislany anyukaja
2013. jan. 12. 11:36
7/16 anonim válasza:
karfás fotelben, a könyököm a karfán, kisfiam feje a könyökhajlatban, felsőteste az alkaromon, ki van párnázva a fotel a hátam mögött, hogy kényelmesen hátra tudjak dőlni.
2013. jan. 12. 13:14
8/16 anonim válasza:
Én is úgy, mint az előttem szóló, csak én kanapén. Nem szokott fájni se a karom, se a derekem. Már 8 hónapja.
2013. jan. 12. 15:26
9/16 anonim válasza:
Fekve 3és fél évig, most pedig 4 hónapja. Akár alhattok is mindketten közben!
2013. jan. 12. 15:31
10/16 xStefix válasza:
Akkor alapból nem jó a póz! A baba a melled magasságában legyen, ne kelljen előre dőlni. Ülj a székbe, fotelba és tedd a lábad egy sámlira, úgy felemelkedik a térded és rajta a baba is.
Én karfás fotelban szoptatok, kispárnán ill. félpárnán. Éjjel pedig fekve.
Szerintem a szopipárna nem létszükséglet, egy alkalmasabb sima párna is megteszi. A lényeg, hogy te is kényelmesen ülj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!