A csak anyatejeseket kérdezem, ti milyen pózban szoptattok?
Figyelt kérdés
És mennyi ideje?2010. jan. 19. 15:42
1/15 anonim válasza:
5,5 hónapos a kisfiam, csak anyatejes. Én ülve szeretem szopiztatni. Törökülésben vagyok, egy kispárna a bucija alá é kész. 5 perc alatt megkajál, utána még cuppog egy darabig. Kb. 10 perc egy cici.
Éjszaka, ha nagyon fáradt vagyok és még felülni sincs erőm, akkor én fekszem, és magam mellé fektetem a Picit!
2/15 anonim válasza:
Eleinte ülve szoptattam /első 2 hónap/ fájt a hátam, nagyon nyűgös volt az egész épphogycsak elég volt a tej. Aztán nekifeküdtünk, és kényelmesen elcicizgetett. Innen lett bővem tejem, 14 hónapja szoptatok, még ma is napi 3szor minimum.
3/15 anonim válasza:
Császárral született a fiam. Eleinte próbáltam ülve szoptatni, de nem igazán ment, úgyhogy csak fekve. 3,5 hónapos
6/15 anonim válasza:
Én már nem szoptatok,de az elejétől fogva ülve szoptattam 10 hónapos koráig.
7/15 anonim válasza:
Első kb. 1 hónapban fekve, azóta ülve. 2 pléd egymáson, hogy legyen valami tartás.
8/15 anonim válasza:
Utolsó. Az lemaradt, hogy 6 hós a babám.
9/15 anonim válasza:
első pár hétben fekve,utána ülve,most 17 hónapos. Elég kicsi a cicim és az ülve szopizás nekem jobban bejött.
10/15 anonim válasza:
10 hónapja és ülve, éjszaka, ha lusta vagyok felülni fekve (de az nagyon kényelmetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!