Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti mikor szoptattok nappal...

Ti mikor szoptattok nappal síri csönd van? Hol szoptattok? (ágy, fotel)

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Síri csönd nem nagyon van, mert van 2 nagyobb gyermek is:)

ágyon fekve, ülve, ahogy éppen jólesik:)

2012. nov. 20. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Nappaliban, a kanapén, vagy fotel, tv előtt, közben tv-zek, vagy DVD-zek.

Nekem unalmas lett volna csendben szoptatni, az elején 1 órát szopizott , majd egyre kevesebbet, de 6-7 hónaposan is egy szopi fél

Óra volt!

2012. nov. 20. 10:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó! :) Nálam is szól délelőtt a rádió, este a tv. Nem tudom bajunk lesz-e abból, hogy én mindig a saját ágyunkban szoptatok, fekve. Általában mindig cicin alszik el, ilyenkor átosonok vele a saját ágyába.
2012. nov. 20. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk csak este megy a tv, napközben nem igénylem, sőt, sokszor idegesít, ha megy a rádió. Néha 10-15 percre bekapcsolom a Manónak a Picur rádiót (azt szereti hallgatni), szerintem a túl sok hang lefárasztja őket. Nekünk van egy hintaszékünk, mindig abban szoptatok, nekem fekve nem jött be (kicsi a cicim). 4,5 hónapos
2012. nov. 20. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ágy, fotel, mikor hol. Csak a hajnali evésnél van síri csönd és sötét (félhomály), de nappal megy a tv, számítógép, világos van.
2012. nov. 20. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ha nincs csend,nem szopik,a hangokra figyel.Persze amíg kisebb volt,addig ment a tv,stb..de olyan 3-4 hós kora óta ha vmit hall szopi közben arra fordul,úgyhogy muszály vagyok csendet csinálni,most lesz 7 hónapos.
2012. nov. 21. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, síri csend van éjjel... Nappal meg tombol még egy 2 éves és egy 4 éves, miközben az 1 hónapost szoptatom...

Fotel nappal, ágyban (de ülve, falnak támaszkodva) éjjel.

2012. nov. 21. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Napközben csend van, mert a 3,5 évesem óvodában van.

Mindig ülve szoptatok, fotelban, kanapén. Már többször elaludtam fekve...

4 hónapos a babám.

2012. nov. 22. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!