9 hós babám néhány napja nem akar nappal szopizni, csak éjjel. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Éjjel egyébként is szopizott, de mostanában már csak akkor, meg este.2012. júl. 21. 14:31
1/3 anonim válasza:
az én lányom így kezdte elválasztani magát 10-hónaposan olyan undorral nézett már rám ha meg próbáltam szoptatni,hogy úgy éreztem büdös vagyok vagy útál,erre a doki kinevetett és azt mondta örüljek mert kevés baba van aki saját magát elválassza és sok anyuka szoptat ha kell ha nem mert nem tudják elválasztani a picijüket,van aki 3-évesen ovi után megy cicizni,mi szerencsések vagyunk.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Végül is a fiamnál is hasonló volt a helyzet, de ő szíves ette ilyenkor már a tejpépeket (amiben ugye van tápszer) így nyugodt voltam. Viszont a lányom nem eszi a tejpépet, a tápszert meg pláne nem. 1 éves korig meg ugye kellene még valami...
2012. júl. 21. 14:47
3/3 nihilistahedonista válasza:
kedves kérdező, most az előző kommentedre reagálnék. Nem kezdted még el a hozzátáplálást a babádnál? csak anyatejet eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!