Ti elfogadnátok az anyatejet?
van két fiatal anyuka szomszédok.
az egyiknek pár hetes a babája,sok teje van.(egészséges az anyuka és a baba is nagyon jól eszik,hízik)
a másiknak koraszülött lett a babája,neki alig van még teje,tápszerrel kell pótolnia.
az anyukák remekül megértik egymást már a terhességük alatt is átjártak egymáshoz.,a férjeik is jól kijönnek.
a kérdésem:
te örülnél ebben az esetben ha az anyuka felajánlaná hogy ad tejet a picurnak hogy ne kelljen tápszerrel tömködni? persze lefejve gondoltam cumisüvegből.
(frissen csapolva) és már ihatná is a baba.
még csak 40 ml eszik olyan pincuri. (2350 gramm)
ti elfogadnátok? legalább addig míg be nem indul teljesen az anyuka teje,.
Én azt mondom,hogy kipróbálnám és megnézném,hogy reagál a pici!
Nekem nem volt tejem, egy ismerős anyukától kaptam! Csakhogy az ő teje az én babámnak hasfájást okozott, nem is kicsit. Az ő babájának meg semmi baja nem volt tőle.
Mondta is a dokink,hogy ebben az esetben ne erőltessem az anyatejet, inkább a tápszer!
Elfogadnám.
Júniusban szültem, a lefejt tejet beadtam.Nagyon köszönték a nővérek:jó lesz azoknak a babáknak, akiket nem tudnak szoptatni. Itthon kérdeztem a gyerekorvost, mit csinálnak a lefejt tejjel, Hogyan ellenőrzik, stb? Azt mondta, sehogy.
ezek után simán elfogadnám az ismerős segítségét.
Elfogadnám, ha megmutatná a negatív HIV és Szifilisz leletét, meg egy negatív tüdőszűrőleletet is kérnék.
Szép dolog a barátság,de ha beteg,akkor az anyatejjel átadná a babámnak is meg nem kockáztatnám. Nekem sok tejem volt/van, én is felajánlottam a barátnőmnek persze úgy,hogy előtte kivizsgáltatom magam. Ez így természetes. Neki nem kellett, mert inkább tápizott
persze az is igaz ami jó az egyiknek nem biztos hogy
jó a másiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!