Elfogadnátok bevizsgálatlan anyatejet?
Csak akkor, ha ismerem őt szemnélyesen, és megbízok benne. Idegentől nem fogadnám el a bevizsgálatlan tejet.
Amúgy nem sok macera: háziorvos, bőrgyógyász, tüdőszűrő, ÁNTSZ-nél vérvétel, utána házhoz jönnek a tejért. Kár, hogy senki sincs, aki segítene neki végigjárni. Nekem anyósom segített, két alkalommal mentem el hazulról emiatt.
Tényleg összekeverik az anyatejet? A baba magazinban volt egy cikk de ott kihangsúlyozták, hogy nem keverik össze a tejet. Érdekes.
Úgy néz ki, hogy mégis bevizsgált lesz a tejcsi mert a papa nyári szabija alatt fog az anyuka a vizsgálatokra elmenni.Remélhetőleg sikerül és akkor más kisbabáknak is tud segíteni.Egyébként a játszótéren hallottam, hogy sokan inkább tápszert adnak a kisbabájuknak anyatej helyett.Még akkor is ha bevizsgáltról van szó.Azt meg csak remélni merem, hogy akinek nem olyan az életvitele az nem jelentkezik anyatej leadásra:S
Nagyon köszi mindenkinek a választ és jó babázást!
Nem keverik össze a tejet, csak egy anyáét. Pl leadok 8 üveg tejet. Ezt összeöntik, és egy mintát vesznek belőle. Ha pozitív, akkor mind 8 üveg megy a lefolyóba, pedig lehet, hogy csak egy üvegben volt baci.
Aki anyatej helyett tápszert ad a gyerekének, arra nincs elég csúnya szavam.
hát igen, elég fura ha van lehetőség tejcsire, de mégis tápszert kap a baba. Furcsállottam is amikor megütötte a fülemet ez a beszélgetés.Azt már le se merem írni, hogy milyen indokkal mondta ezt az anyuka...
Nekem szerencsére bőven van tejcsim és ha továbbra is ennyi lesz, akkor valószínűleg én is fogok leadni.Most még van egy kis hely a fagyóban, azt még telenyomom, utána belevágok. Napi kb. 2,5 dl pluszom van. Ezt a mennyiséget érdemes leadni vagy kevés ahhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!