Elfogadnátok bevizsgálatlan anyatejet?
Igen, ennyiért érdemes már belevágni.
Hozzáteszem, én soha nem adtam le tejgyűjtőnek. Mikor hazajöttem a kórházból 1-2 héten belül már volt is tejtestvérünk. A védőnő segített ebben, ő volt mindkettőnknek a segítség. A baba maximum 24 órán belül fejt anyatejet kapott. Mindig jeleztem, ha az én gyermekeimen láttam valami furcsa dolgot, vagy ha láttam, hogy pl a spárgától krémesebb lett a széklete.
Soha nem kértem az anyatejért egy fillért sem, de annyival minimum tartoztam, hogy ha pl bevettem egy fájdalom csillapítót, akkor szóltam. Sőt, az anyuka még az influenzásan lefejt tejemet (csoda, hogy volt akkor) is elvitte. Több mint fél évig kapott a baba tőlem 50 liter anyatejet. A fiam pl jelenleg a tejtestvérével jár együtt a bölcsiben, jó érzés ránézni a kisfiúra.
Szép dolog a tejtestvér, nagyon jó volt ezt olvasni:D
Utolsó válaszoló:nem akarok a szomszédtól anyatejet kapni, nem is tudom miből dondoltad ezt.Van bőven nekem is még adni is fogok belőle. tudom, hogy csak hat hónapig áll el az anyatej a fagyóba.A kisfiam megeszi, adtam neki a lefagyasztottból. Arra meg figyelek hogy közel az életkorának megfelelő összetételű tejcsi legyen lefagyasztva, hiszen ahogy nő a baba az anyatej összetétele is változik az igényei szerint. Nem olyan nagy a fagyasztóm, ezért a születése utániakból már dobtam ki, hogy férjen a frissből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!