Adhatok a kisbabának egyszerre tápszert meg anyatejet?
Nekünk kezdettől fogva kellett egy kis pótlás, szopi, utána ha még éhes volt kapott egy kevés tápszert, muszáj volt...
Azt nem tudom, hogy ettől vagy egyébként is így lett volna, de az első 2 hónapban hasfájós volt... De szerintem nem ettől...
de miért nem szoptatod előszőr és ha még kell, akkor adsz neki pótlást?
nem lesz baja attól, hogy kap ezt is azt is!
Lehet neki mindkettőt adni, sokan csinálják.
Az enyém csak a tápszertől volt hasfájós, így a tápszer+anyatejtől is (szerintem a sorrend emésztés szempontjából mindegy, de ha szoptatni akarod, előbb cici, ameddig csak kéri). Mikor már csak anyatejet kapott, elmúlt a hasfájósság (vagy egyébként is elmúlt volna).
Lehet, de csak akkor kellene, ha nagyon muszáj. Még be sem állt a tejtermelésed, vagyis most kéne rágyúrni a szopira, hogy később jól menjen a dolog....
De mindenképp először szoptasd, sőt, amilyen gyakran csak kéri, mert így nő a tejmennyiség. Tápszert csakis végszükségként kéne, mert károsítja a bélflórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!