Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi esélyem van teherbe...

Mennyi esélyem van teherbe esni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

Lassan 6 hónapos a babám, szoptatom még, de úgy érzem késik a havim. szülés óta így volt meg:

09.17.

10.13.

11.11.

12.10.

tehát nagyjából vissza állt, de még nem kellene megjönnie?

4 évig próbálkoztunk a kicsivel végre össze jött most meg szoptatás alatt leszek terhes akkor hülyét kapok :-O

köszi a megnyugtató válaszokat vagy tapasztalatokat.

2013. jan. 9. 07:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én szoptatás alatt lettem terhes a 2. babánkkal. Tudatosan akartuk és elsőre összejött.
2013. jan. 9. 08:13
 2/11 A kérdező kommentje:
uhh :) gratulálok hozzá, de remélem én nem követlek e téren :)
2013. jan. 9. 08:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Szoptatás alatt gyakorlatilag ugyanakkora eséllyel eshetsz teherbe, mintha nem szoptatnál. Lehet, hogy van rá statisztika, hogy valamelyest csökkenti az esélyét, de ez nem "fogamzásgátló" módszer. Minden jót!
2013. jan. 9. 09:15
 4/11 A kérdező kommentje:
de akkor nem megy el a tejem ?
2013. jan. 9. 09:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon sokat a terhesség alatt is szoptatnak, bár úgy tudom, ilyen esetben egyeztetni kell az orvossal is, mert a szoptatás ugye méhösszehúzódást okoz. Minden jót még egyszer és üdv.
2013. jan. 9. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Az orvosod felvilágosíthatott volna a 6 hetes kontrollon erről....még a szoptatás alatt szedhető tabi mellett is teherbe lehet esni, ahogy a barátnőm is járt....Szóval még akkor is teherbe eshetsz alatta, ha nincs meg, peteérésed akkor is lehet. Én is hülyét kapnék, gyógyszert nem szedek, a szoptatás miatt, nem akarok és kész. De védekezünk óvszerrel és pluszban Pharmatex kúppal is, mert nem szeretnék teherbe esni. Szintén 6 hónapos anyukája. Csinálj tesztet!
2013. jan. 9. 11:57
 7/11 A kérdező kommentje:
az tuti h megbolondulnék... :D
2013. jan. 9. 12:31
 8/11 anonim válasza:

Simán...tesztelj, szerintem.

Megbolondulni nem kéne :)

Minden jót Neked:)

2013. jan. 9. 18:31
 9/11 A kérdező kommentje:

huu csajok, köszi a válaszokat 1 órája meg jött :D tök megnyugodtam :) nem bolondultam volna meg de azért egy nem várt babához mégis máshogy viszonyul az ember, persze csak az elején, tuti megtartottuk volna, de azért igy mégis jobb.

köszi még egyszer nektek

2013. jan. 9. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk védekezés mellett jött össze a 3. baba amikor a 2.-at még napi 6-8 X szoptattam.

Utána még fél évig szopizott.

Egyébként az első két gyerek nálunk is többszöri próbálkozásra, minden létező praktikát bevetve jött csak össze.

2013. jan. 14. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!