Akinek pár hetes a babája és csak minimális anyatejet tud neki adni az milyen tápszerrel eteti a picurt?
Figyelt kérdés
Sajnos csak napi 120-150 ml tejem van.Milupa Milumil HA Startot adok neki,de arra rá van írva,hogy anyatej tótlására.Így is adhatom neki,hogy 6 étkezés tápszeres 2 anyatejes?Fájhat tőle a pocakja?2009. aug. 27. 14:30
1/2 anonim válasza:
A pocija fájhat töle,de a tejedtöl is.Èn is Milupa Ha 1 el pótoltam.
Maszírozd a hasát,told fel a lábait térdben hajlított állapotban,fektesd hasra az alkarodra.Ezek nálunk segítettek.
Semelyik folyadék nem vált be.
2/2 anonim válasza:
Szia,
énis pont így voltam, azt a 120-150-et is fejéssel produkáltam. Mi BEBA HA START AKTÍV tápszert használunk kezdettől fogva, sajnos 1 hónapja már egyáltalán nincs tejem. A baba most 4 hónapos, nagyon szép, egészséges. Hasfájásra 2 hetes kórtól minden étkezés előtt INFACOL-t adok neki, de ha néha hajszárítóval fújod egy picit a pocakját az is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!