Honnan tudjam, hogy eleget evett a babám?
Figyelt kérdés
Most lesz 7 hetes,és egy ideje annyit sír...azt hittem a pocakja,mert mindenki azt mondja,de lassult a gyarapodása,és enni se eszik olyan jóízűen,mint korábban.nem szeretnék tápszert adni neki,de annyira sajnálom,lehet azt kellene.Mértem ma mennyit eszik,de minden alkalommal 70-100 között,korábban,meg inkább 150eket evett. általában 5 kakis pelusa van,és 6-8 pisis,annyinak elvileg elégnek kellene lennie,de sztem éhes,nem eszi a kezét2013. jan. 2. 22:21
2/4 A kérdező kommentje:
nyolcszor,de van,amikor csak 50et
2013. jan. 4. 12:48
3/4 anonim válasza:
Most a legfontosabb az, hogy probald meg az onbizalmadat visszanyerni, es elhinni, hogy pont annyi tejed mindig lesz, amennyire neki szuksege van. Nekem 8 hetes a kislanyom es nalunk is a mult heten volt egy ilyen hullam, amikor egyszerre kevesebbet evett. Joval tobbszor kellett megkinalni. Mostmar helyreallt a regi etvagy. Tapszerhez csak ha muszaj, akkor nyulj. De ha megis kell, az sem tragedia. Sokszor nem rajtunk mulik...
4/4 anonim válasza:
Így van, etess rendületlenül, minél többször és elég lesz, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!