Honnan tudjam, hogy eleget evett a babám, ha sose engedi el a cicit?
1 hónapos.
Elalszik a vállamon, utána beteszem az ágyába s ordít. Akkor újra cici, újra bealszik a vállamon, de ekkor kb tartom 15 percet s úgy tudom letenni. Nagyon fárasztó!
Én mérem, s nálam nem erről van szó. Persze mikor pótoltam neki, akkor bealudt, mert jó tele volt a pocakja.
Te méred?
Este evés után még 10 percet cicizet, akkor tej már nem jött, utána 20perc ringatás és így aludt el.
1. és utolsó válaszoló vagyok
Egyébként ne méregesd, mert nagyon fel tud idegesíteni, ha néha nem a "várt szintet" szopizza! :) Ilyen pici babánál abból tudod, hogy eleget evett, hogy a baba jókedvű, kiegyensúlyozott és megfelelően gyarapszik! De nem minden kaja után kell méregetni, hanem hetente egyszer! De ezt a védőnőnek úgyis néznie kell! Szóval nyugi, szerintem ez csak átmeneti állapot!!!
Szoptasd nyugodtam mindkét melledből:), ne korlátozd a szopi hosszát. "megcsinálja" magának a tejet, az ugyanis inger hatására termelődik, ha többet szopik, több tej lesz:)!
Ezen kívül: nagyon pici még, a szopi neki a testközelséget is jelenti, ami ugyanolyan alapvető szükséglete mint az evés ivés... . Ha neked fárasztó, ami teljesen érthető:), akkor próbáld hordozni. A melled is pihen, Te is, ő pedig anyaközelben lesz elégedett:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!